Mașinuță Baghera Ride-on 2-4 ani Red

665,00 lei

Cu marcajele sale „Racer”, numărul 20 de pe fiecare parte și grila cromată, acest trotter este inspirat de mașinile vechi de curse. Echipați cu o astfel de mașină, copiii vor putea să-și imagineze povești frumoase și să se angajeze în curse de neuitat.

1 în stoc

O adevărată mașină de curse, de la un an!

Mașinuța ride-on de la Baghera este echipată cu o direcție funcțională reală. Copilul tău își va lua rapid viteză pe noua sa mașină, iar roțile îl vor ajuta să rămână stabil și să se miște în tăcere prin casă. Cu marcajele sale „Racer”, numărul 20 de pe fiecare parte și grila cromată, acest trotter este inspirat de mașinile vechi de curse. Echipați cu o astfel de mașină, copiii vor putea să-și imagineze povești frumoase și să se angajeze în curse de neuitat.

O jucărie puternică și durabilă.

Această mașină pentru copii este fabricată din metal, prin urmare, este foarte robustă și va însoți copilul în toate aventurile sale de mic pilot. Roțile sale mari permit acestui purtător Baghera să se deplaseze în tăcere pe orice tip de teren (casă, asfalt, pietriș, iarbă etc.).

Dezvoltă abilitățile motorii ale copilului.

Mașina ride-on Baghera îi permite copilului să se miște cu ușurință. Copilul va înțelege instinctiv cum să avanseze și să se întoarcă. El își va dezvolta astfel echilibrul și abilitățile motorii. Cu claxonul, își poate anunța sosirea pe pistă. De îndată ce copilul stă în picioare, el poate folosi mașinuța în deplină siguranță. Ride-on Baghera este perfect concepută pentru morfologia unui coopil de la un an.

Caracteristici produs

Vârsta: 1 – 3 ani
Dimensiuni: 58 x 34 x 38 cm
Greutate: 5 kg
Înălțimea scaunului: 27 cm
Timp de asamblare: 20 de minute
Greutate maximă autorizată: 20 kg

Greutate 8 kg