-10%

Pachet nou-născuți 0+ Air France Blue pentru cărucior Babyzen YOYO²

990,00 lei

Căruciorul YOYO² cu pachetul pentru nou-născut 0+ este pliabil până la dimensiunile bagajului de cabină. Cadrul pentru căruciorul YOYO² se achiziționează separat!

Stoc epuizat

Faceți cunoștință cu noul pachet nou-născuți 0+ pentru căruciorul YOYO².

Pentru părinții care trebuie să-și depoziteze căruciorul acasă, să se urce într-un autobuz, să ia un tren sau un avion, YOYO² cu pachetul său pentru nou-născuți se potrivește aproape oriunde, se pliază și se desfășoară într-o clipă în timp ce ții copilul în brațe și poate fi purtat peste umăr. Această versiune vă permite să atașați scaunul auto de cadrul căruciorului, fără a fi nevoie să îndepărtați țesăturile. Special conceput pentru a găzdui nou-născuții, YOYO² cu pachetul pentru nou-născuți se pliază și se desfășoară într-un singur element.

La fel de practic ca predecesorul său YOYO, căruciorul YOYO² se adaptează nevoilor tale și se transformă în cel mai ingenios și compact cărucior pentru a-ți face viața mai ușoară. Simplitate la puterea a doua! Creștem împreună, visăm împreună, vedem lumea împreună. Poartă-ți copiii alături și bucură-te alături de ei de cele mai mici descoperiri. Căruciorul YOYO vă ajută să navigați prin activitățile zilnice, conectați permanent cu copiii dvs. Ușoare și ultra-manevrabile, se potrivesc oriunde și pot urca și coborî chiar și trotuarele.

Caracteristici produs:

Cadrul pentru căruciorul YOYO² se achiziționează separat!

Saltea specială pentru poziție complet orizontală, suport pentru cap și protecție pentru picioare.

Centură în 5 puncte.

Glugă cu 2 poziții de deschidere.

Textile anti-UV (UPF 50+) și impermeabile.

Recomandări de întreținere: Se spală la mașina de spălat la 30°C.

Producător: Babyzen

Greutate 5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet nou-născuți 0+ Air France Blue pentru cărucior Babyzen YOYO²”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *