Set de susținere pentru Scaunul de masă pentru copii Cybex Lemo Canary Yellow

400,00 lei

Setul de susținere pentru scaunul de masă pentru copii Lemo, de la Cybex este un accesoriu important, oferind și mai multă protecție celui mic.

Stoc epuizat

Scaunul de masă pentru copii, Lemo, de la Cybex este un scaun potrivit tuturor.

Un scaun pentru toată viața, scaunul Lemo de la CYBEX reprezintă o alegere durabilă și crește odată cu copilul. Pur și simplu utilizați atașamentele potrivite pentru vârsta copilului dvs., și scaunul Lemo poate fi folosit de la naștere până la maturitate.

Copil în creștere, nevoi în schimbare, așezare ergonomică: o funcție inteligentă de reglare cu o singură mână, permite alegerea a patru poziții de adâncime și o reglare în trepte a înălțimii scaunului. Sufragerie? Curte? Bucătărie? Roțile diminuează riscul răsturnării scaunului înalt și ajută la transportarea facilă acestuia oriunde în casă.

Setul de susținere pentru scaunul de masă pentru copii Lemo, de la Cybex este un accesoriu important, oferind și mai multă protecție celui mic. Atunci când cel mic dorește să capete independență și vrea să încerce tot mai mult să mănânce singur, mini-măsuța, împreună cu setul de susținere, îi permite să exploreze și să își aleagă singur cu ce aliment începe experiența culinară. După ce a terminat, copilul poate rămâne în siguranță în scaun, iar mama poate curăța liniștită tăvița după festin.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la 6 luni

Material: plastic

Producător: Cybex

 

Greutate1 kg