Cybex Platinum cadru cărucior pentru copii Mios Matt Black

2.750,00 lei

Cadrul pentru căruciorul Mios, din colecția Platinum, de la Cybex servește drept bază pentru căruciorul tău Mios și este disponibil în patru opțiuni de culoare elegante.

În stoc

Cadrul pentru căruciorul Mios, din colecția Platinum, de la Cybex servește drept bază pentru căruciorul tău Mios și este disponibil în patru opțiuni de culoare elegante. Puteți atașa una dintre cele patru opțiuni diferite la cadru, în funcție de vârsta copilului: pătuțul Mios Lux, pătuțul Platinum Lite, scaunul auto Cloud Z i-Size sau pachetul de scaune Mios. Toate produsele individuale trebuie achiziționate separat pentru a vă personaliza Mios-ul în funcție de propriul stil.

Faceți cunoștință cu noua generație Mios, conceput pentru a face impresie, greutatea redusa și silueta zveltă vă va ajuta să cuceriți metropola.

Cadrul Mios Platinum este ușor, confecționat din aluminiu și este disponibil în patru variante diferite, cu finisaje individuale și culori selectate ale barei de protecție și ale mânerului.

Căruciorul pentru copii Mios, din colecția Platinum de la Cybex este reprezentantul noii generației de cărucioare, care a revoluționat industria prin combinarea elementelor de design atemporale cu noi funcții ce fac viața mai ușoară părinților îndeplinind cele mai înalte așteptări. O experiență de cărucior unică, funcționalitate ingenioasă și confort luxos. Descoperiți noua inovație a Mios, hamul cu o singură tragere. Mios, o nouă generație, un design inconic pe roți!

Excelență la fiecare detaliu: Descoperiți noua generație a unui cărucior care îndeplinește cele mai înalte standarde de design, siguranță și funcționalitate.

Ham cu o singură tragere: Hamul unic cu o singură tragere vă ajută să vă asigurați copilul în cărucior în câteva secunde, cu o singură mână. Montarea este ușoară și mai confortabilă pentru copilul dvs. în creștere.

Sistem de călătorie 4 în 1 :Un cadru, patru opțiuni de călătorie. Cadrul Mios este compatibil cu o unitate de scaun pentru cărucior, un scaun auto pentru copii și un landou. Sau adaugă un landou flexibil Lite pe scaunul căruciorului pentru a-ți purta copilul într-un mod confortabil.

Ușor și compact: Mobilitate urbană ușoară la maxim. Mios are toată funcționalitatea și confortul de lux de care aveți nevoie, rămânând în același timp impresionant de ușor și compact. Lățimea sa subțire de 50 cm îl face partenerul perfect pentru aglomerările urbane.

Suport pentru picioare reglabil:  Confort în deplasare cu o alegere dintre trei poziții diferite pentru picioare.

Husă de scaun respirabilă:  Țesătura din plasă respirabilă răcește și previne acumularea de căldură, perfectă pentru verile fierbinți.

Insert moale pentru un plus de confort: Așezați inertul de confort căptușit în scaun pentru un plus de moliciune și căldură în zilele mai răcoroase.

Pliere cu o singură mână:  Aveți întotdeauna o mână liberă pentru a vă ține copilul. Funcții de înclinare și pliere care pot fi făcute cu o singură mână, astfel încât să puteți înclina scaunul sau să pliați căruciorul pentru a-l depozita, totul în timp ce țineți micuțul aproape. Spătarul Mios poate fi înclinat în patru poziții diferite, pentru și mai mult confort pentru copilul tău.

Copertina de soare XXL:  Copertina de soare extensibilă XXL a lui Priam oferă protecție solară UPF50+. De asemenea, protejează eficient împotriva vântului și a intemperiilor.

Unitate de scaun reversibilă: Indiferent dacă alegeți cu fața în față sau cu fața către părinte, scaunul Mios poate fi ajustat cu ușurință în poziția dorită în doar câțiva pași simpli.

Suspensie pentru toate roțile: Suspensia integrală a lui Mios asigură copilului o călătorie moale, silențioasă și confortabilă.

Design individual: Personalizați-vă căruciorul Priam în funcție de gusturile dumneavoastră. Combinați cadrul dorit cu o varietate mare de seat pack-uri (textilul pentru scaunul sport) și schimbați look-ul căruciorului oricând doriți. Cadrul căruciorului Mios poate fi asociat cu materialul textil ales pentru a crea un cărucior perfect.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la aprox. 4 ani

Greutate: max. greutatea copilului 22 kg

Dimensiuni desfășurat: Lungime 840 – 920 mm /Lățime 500 mm/ Înălțime mâner 1085 mm

Dimensiuni pliat: Lungime 300 mm/ Lățime 500 mm/ Înălțime 650 mm

Greutate 10,2 kg

Producător: Cybex

 

 

Greutate8 kg