Landou Melio Street pentru căruciorul Cybex Gold Melio Street Olive Green

1.150,00 lei

Landoul Melio de la Cybex este pătuțul perfect când sunteți în mișcare, încă din primele clipe de viață ale bebelușului.

În stoc

Landoul Melio Street, de la Cybex este perfect pentru bebelușul tău, fiind spațios și adăpostit atât de razele soarelui, cât și de adierea vântului în zilele mai reci. În primele luni de viață ale bebelușului, landoul Melio de la Cybex Gold este pătuțul perfect când sunteți în mișcare.

Melio Street aduce un omagiu artei de stradă și capacității sale de a uni oameni și culturi din întreaga lume. Căruciorul Melio Street, de la Cybex este un cărucior cu design elegant și urban, inspirat de arta stradală din marele orașe de pe tot globul, transformat într-o adevărată modă interculturală.

Colecția Melio Street oferă un amestec unic de formă și funcție.

Utilizare încă de la naștere: Landoul se utilizează încă de la naștere până la 6 luni (aproximativ 9 kg).

Oferă protecție și comfort: Landoul Melio de la Cybex este perfect pentru bebelușul tău, fiind spațios și adăpostit atât de razele soarelui, cât și de adierea vântului în zilele mai reci. Include o saltea moale din spumă care îi permite copilului dumneavoastră să călătorească în poziție ergonomică, încă din prima zi. Protecție UPF50 +

Mâner pentru transport: Include pentru mâner de transport pentru o manipulare ușoară și o fereastră din plasă pentru zilele fierbinți ale orașului.

Caracteristici  produs

Dimensiune Pliat: Lungine/lățime/inălțime: 850mm/ 420mm /150mm

Greutate 5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Landou Melio Street pentru căruciorul Cybex Gold Melio Street Olive Green”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *