Landou Melio pentru căruciorul Cybex Gold Melio Hibiscus Red

1.000,00 lei

Landoul Melio, de la Cybex Gold este perfect pentru bebelușul tău, fiind  adăpostit atât de razele soarelui, cât și de adierea vântului în zilele mai reci.

Stoc epuizat

Landoul Melio, de la Cybex Gold este perfect pentru bebelușul tău, fiind  adăpostit atât de razele soarelui, cât și de adierea vântului în zilele mai reci. În primele luni de viață ale bebelușului, landoul Melio de la Cybex Gold este pătuțul perfect când sunteți în mișcare.

Plimbări în oraș din prima zi: Landoul Melio este locul perfect pentru ca bebelușul tău să cunoască lumea. Spațios și confortabil, landoul Melio are o saltea din spumă moale pentru un confort de vis și o postură ergonomică sănătoasă. Copertina de soare UPF50+ are un mâner de transport integrat pentru o manevrare ușoară și o fereastră din plasă pentru răcorirea brizelor în zilele fierbinți. Cald și confortabil, pătuțul Melio este însoțitorul ideal pentru căruciorul Melio, Melio Carbon sau Melio Street: cărucioare ultra-ușoare create pentru distracția în orașul mare.

Manipulare ușoară: Un mâner de transport integrat cu aspect de piele facilitează ridicarea pătuțului Melio. Atașarea acestuia la cadru este ușoară, la fel  și detașarea cu ajutorul butoanelor de memorie special concepute.

Copertina de soare XXL: UPF50+ : Protejați-vă copilul de lumea exterioară cu o copertina de soare XXL UPF50+, cu un vizor și o fereastră din plasă pentru o ventilație sănătoasă a aerului.

Interior confortabil, dar spațios: Un interior spațios pentru o poziție perfect întinsă și mult loc de mișcare, în timp ce căptușeala moale adaugă puțin lux la fiecare plimbare odihnitoare.

Saltea din spumă moale: O saltea din spumă elastică promite confort și sprijin maxim pentru copilul tău în creștere.

Fereastra Sky View: O fereastră din plasă permite aerului proaspăt să circule și oferă bebelușilor curioși o privire asupra obiectivelor orașului.

Compatibil cu : Melio, Melio Carbon, Melio Street,  Protecție de ploaie Melio Landou

Caracteristici  produs

Dimensiune produs pliat: Lungine/lățime/inălțime: 845 mm/ 425 mm /125 mm

Dimensiune interior: Lungine/lățime/inălțime: 845 mm/ 330 mm /200 mm

Greutate: 4,3Kg

Producător: Cybex

Greutate 4,3 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Landou Melio pentru căruciorul Cybex Gold Melio Hibiscus Red”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *