26%

Pachet special 3 in 1 pe Cybex Gold Balios Deep Black

3.250,00 lei

Setul 3-în-1, marca Cybex Gold este alegerea ideală pentru copilul tău! Setul conține Căruciorul Balios S Lux, landoul S, scoica auto Aton B2 i-Size și adaptorul pentru scaun auto.

În stoc

Setul 3-în-1 cu cărucior Cybex Gold Balios S Lux, landou Cybex Gold Balios S și scoică auto Cybex Gold Aton B2 i-Size, în culoare Deep Black.

Pachetul marca Cybex Gold este alegerea ideală pentru copilul tău! Setul conține Căruciorul Balios S Lux, landoul S, scoica auto Aton B2 i-Size și adaptorul pentru scaun auto.

Căruciorul Balios S Lux

Căruciorul Balios S Lux, de la Cybex Gold iți oferă ție și copilului tău o plimbare de vis! Bucură-te de toate frumusețile și bucuriile pe care ți le poate oferi o plimbare. Explorați noi locuri, faceți plimbări prin zonele comerciale aglomerate sau întâlniți-vă cu prietenii la o cafenea. Copilul stă în siguranță și confortabil, pe toată perioada plimbării, în timp ce părinții se bucură din plin de frumusețile pline de viață ale orașului.

Sistem de călătorie 4-în-1: Un singur șasiu, patru opțiuni de călătorie. Șasiul căruciorului Balios S Lux este compatibil, pe lângă partea sport și cu scoicile noastre multiplu premiate, landoul S (Cot S) și confortabilul Cocoon S.

Pliere cu o singură mână într-o poziție dreaptă: Căruciorul Balios S Lux poate fi pliat cu o singură mână, rămânând în poziție dreaptă după pliere pentru o depozitare cât mai convenabilă.

Înclinare cu o singură mână într-o poziție dreaptă (full lie-flat): Partea sport a căruciorului Balios S Lux are ultimul cuvânt în confort și lux fiind totodată ajustabilă în poziție complet dreptă pentru a putea fi utilizată de la naștere.

Suspensii soft pe toate roțile: Plimbari pline de confort pe suprafețe variate cu ajutorul suspensiilor super soft, oferă mobilitate pentru dumneavoastră și somn neîntrerupt pentru copilul dumneavoastră.

Roți all terrain never-flat: Mergeți off-road cu încredere cu ajutorul roților all terrain ce nu vor face pana indiferent cât de aspră este suprafața pe care mergeți.

Mâner ajustabil pe înălțime cu o singură mână: Înălțimea mânerului poate fi ajustată cu o singură mână, permițând adaptarea direcției indiferent de înălțimea părintelui.

Capotină XXL cu insert de plasă: Protejați-vă copilul de elementele naturii cu autorul capotinei XXL făcută din material ce oferă protecție ultraviolete UPF50+ ce are o fereastră din plasă pentru respirabilitate crescută, dar și pentru a permite aerului să circule în zilele calde.

Coș de cumpărături spațios (5 kg capacitate de încărcare): Un coș de cumpărături spațios va permite să puneți cumpărături de până la 5 kg, transformând căruciorul într-un companion practic fie ca ați ieșit doar la cumpărături sau aveți nevoie de un loc unde să vă puneți geantă.

Landoul S

Pe parcursul primelor luni ale bebelușului, landoul S de la Cybex Gold este pătuțul perfect, atunci când ieșiți des la plimbări sau când călătoriți. Mânerul de transport al landoului S este plasat de-a lungul copertinei pentru a fi transportat și atașat cu ușurință de cadrul căruciorului. Landoul S este echipat cu o saltea din spumă moale și confortabilă, care susține o poziție corectă întinsă pentru micuțul tău, în timp ce o copertină cu o fereastră din plasă oferă adăpost și protecție UPF50+ împotriva razelor soarelui.

Cu o țesătură de căptușeală interioară la fel de caldă și confortabilă ca bumbacul, cel mai mare pătuț CYBEX Gold al nostru nu este doar super-spațios, ci oferă și un loc confortabil și adăpostit pentru ca bebelușul să-și tragă un pui de somn.

Scoica auto Aton B2 i-Size

Cybex prezintă noul scaun auto Aton B2 i-Size, din colecția Cybex Gold. Conceput ținând cont the ultimele standarde de siguranță, Aton B2 i-Size dispune de Protecție Liniară la Impact Lateral ce protejează în mod fiabil copilul în timpul călătoriei. În plus, insertul de nou născut și tetiera ajustabilă asigură maxim confort pe parcursul primilor 2 ani.

Crește odată cu copilul dvs în prime 24 de luni: Datorită tetierei ce oferă 11 poziții reglabile pe înălțime, scaunul auto crește odată cu copilul dvs ăn primele 24 luni. Capul, gâtul și umerii sunt susținute în timp ce hamul se adaptează automat și confortabil la fiecare explozie de creștere.

Ușor de manevrat: La 3.9 kg, Aton B2 i-Size nu doar ca este ușor, dar și foarte simplu de manevrat după călătorie.

Compatibil cu cărucioarele: Este compatibil cu cărucioarele Cybex și o selecție de alte brand-uri.

Protejează bebelușul dvs. de soare și vânt: Capotina pliabilă USF50+ a scaunului Aton B2 i-Size protejează împotriva soarelui ți vântului chiar și în afara mașinii.

Cu acest scaun auto atât dvs. cât și copilul dvs. pot ajunge în siguranță din punctul A în punctul B din prima zi.

Adaptorul pentru scaun auto Balios S

Utilizați adaptorul pentru scaun auto pentru a instala rapid și ușor scaunele auto pentru copii din linia Aton pe cărucioarele Balios S sau Talos S.

Transformă-ți căruciorul Balios S și scaunul auto Aton B2 i-Size într-un sistem de călătorie complet în cel mai scurt timp, cu adaptorul pentru scaun auto de la Cybex. Pur și simplu instalați adaptorul pe căruciorul dvs. Balios S și atașați-l ușor, cu un singur click.

Compatibil cu cărucioarele Balios S și Talos S și cu următoarele scaune auto din gama Aton de la Cybex.

Caracteristici produs:

Setul conține: Căruciorul Balios S Lux, landoul S, scoica auto Aton B2 i-Size și adaptorul pentru scaun auto Balios S

Caracteristici cărucior Balios S:

Dimensiune produs: 79 x 60 x 99cm

Greutate: 11.7kg

Greutate acceptată: 22kg

Caracteristici Landou S:

Vârsta recomandată: de la naștere până la aproximativ. 6 luni

Dimensiune produs: 88 x 41 x 61cm

Dimensiune saltea: 35 × 78cm

Greutate maximă suportată: 9kg

Caracteristici scoică auto Aton B2 i-Size:

Vârsta recomandată: de la naștere până la aprox. 2 ani

Dimensiune produs: 45 x 87cm

Greutate: 3.9kg

Greutate acceptată: 13kg

Producător: Cybex

 

 

Greutate11,7 kg