Cărucior Cybex Gold Gazelle S cadru argintiu și pachet soho grey

3.750,00 lei

Experimentați plăcerea și libertatea cumpărăturilor în oraș, cu ajutorul căruciorului Gazelle S, de la Cybex Gold.

Stoc epuizat

Pregătiți-vă pentru un nou mod de a face cumpărături, datorită caracteristicilor căruciorului Gazelle S, de la Cybex Gold, ce face ca fiecare incursiune în oraș mai plăcută ca niciodată.

Experimentați plăcerea și libertatea cumpărăturilor în oraș, cu ajutorul căruciorului Gazelle S. Acesta vine cu un coș de cumpărături dedicat, detașabil si un portbagaj mare, făcând din el companionul ideal, atunci când mergeți la piață sau vă plimbați prin magazinele din centrul orașului. Căruciorul se dezvoltă odată cu familia, putând fi configurat în peste 20 de moduri cu ajutorul landoului, scaunului sport, dar și a scoicilor CYBEX. Poate fi folosit de la naștere, datorită scaunului sport ce se lasă pe spate în poziție orizontală, făcând din el alegerea ideală încă de la începutul drumului vostru ca părinți.

Cumpărături fară limite: Folosiți-vă de avantajul oferit de coșul de cumpărături suplimentar, detașabil, ce se montează pe cadrul căruciorului cu un simplu click, dar și de coșul de cumpărături de la baza căruciorului. Cu o capacitate combinată de încărcare a coșurilor de cumpărături de 23 kg, este foarte ușor să duceți cu voi toate cumpărăturile, precum și restul obiectelor de care aveți nevoie, atunci când faceți o plimbare în oraș.

De la single la dublu: Gazelle S se dezvoltă împreună cu familia ta, oferind oportunități nesfârșite de a atașa diferite combinații de scaune sport, landouri sau scoici CYBEX.

Pliere compactă: La sfârșitul călătoriei, pliați căruțul într-un pachet compact, ușor de depozitat, chiar și în portbagaje de mașini mai mici. Chiar și când e configurat cu două scaune sport, puteți plia și depozita Gazelle S foarte ușor, fără a fi nevoie să detașați vreuna din părțile componente.

Două coșuri de cumpărături: Coșul de cumpărături complementar vă permite să duceți 10 kg de cumpărături sau obiecte necesare zilnic și poate fi atașat pe cadrul căruciorului cu un simplu click. Combinat cu celălalt coș de cumpărături, de la baza căruciorului ce poate transporta 13 kg, nu există nici o expediție la cumpărături căreia Gazelle S să nu facă față.

Sistem modular All-in-One: Cadrul Gazelle S poate suporta multiple configurații de scaune sport, landouri sau scoici CYBEX, făcându-l o fundație flexibilă pentru familia ta în creștere.

Poziție ergonomică orizontală: Gata de a fi folosit de la naștere, scaunul sport principal este robust, confortabil și poate fi ajustat într-o poziție ergonomică orizontală.

Capotină XXL UPF50+: Protejați-vă copilul de intemperii cu ajutorul capotinei XXL, confecționată dintr-un material ce oferă protecție împotriva razelor ultraviolete UPF50+, dotată cu o fereastră din plasă pentru a facilita respirația, dar și pentru a permite aerului să circule, în zilele toride.

Mâner reglabil: Înălțimea mânerului poate fi ajustată cu ușurință cu o singură mână, permițându-vă alegerea înălțimii optime pentru statura dumneavoastră.

Caracteristici produs

Lungime/lățime/înălțime: 930-1060mm/650mm/1000-1100mm

Lungime pliată/lățime pliată/înălțime pliată: 860mm/650mm/350mm

Greutate: 12,6kg

Husele din tesătură pot fi spălate la mașină la 30 grade.

Greutate 12 kg
Cadru

Argintiu

Culoare

Soho Grey

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cărucior Cybex Gold Gazelle S cadru argintiu și pachet soho grey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *