Cybex Gold cărucior Balios S Lux cadru negru și pachet navy blue

2.250,00 lei

Practic și elegant, căruciorul Balios S Lux, de la Cybex Gold iți oferă ție și copilului tău o plimbare de vis!

 

Stoc epuizat

Căruciorul Balios S Lux, de la Cybex Gold îți oferă ție și copilului tău o plimbare de vis! Bucură-te de toate frumusețile și bucuriile pe care ți le poate oferi o plimbare. Explorați noi locuri, faceți plimbări prin zonele comerciale aglomerate sau întâlniți-vă cu prietenii la o cafenea. Copilul stă în siguranță și confortabil, pe toată perioada plimbării, în timp ce părinții se bucură din plin de frumusețile pline de viață ale orașului.

Sistem de călătorie 4-în-1: Un singur șasiu, patru opțiuni de călătorie. Șasiul căruciorului Balios S Lux este compatibil, pe lângă partea sport și cu scoicile noastre multiplu premiate, landoul S (Cot S) și confortabilul Cocoon S.

Pliere cu o singură mână într-o poziție dreaptă: Căruciorul Balios S Lux poate fi pliat cu o singură mână, rămânând în poziție dreaptă după pliere pentru o depozitare cât mai convenabilă.

Înclinare cu o singură mână într-o poziție dreaptă (full lie-flat): Partea sport a căruciorului Balios S Lux are ultimul cuvânt în confort și lux fiind totodată ajustabilă în poziție complet dreptă pentru a putea fi utilizată de la naștere.

Suspensii soft pe toate roțile: Plimbari pline de confort pe suprafețe variate cu ajutorul suspensiilor super soft, oferă mobilitate pentru dumneavoastră și somn neîntrerupt pentru copilul dumneavoastră.

Roți all terrain never-flat: Mergeți off-road cu încredere cu ajutorul roților all terrain ce nu vor face pana indiferent cât de aspră este suprafața pe care mergeți.

Mâner ajustabil pe înălțime cu o singură mână: Înălțimea mânerului poate fi ajustată cu o singură mână, permițând adaptarea direcției indiferent de înălțimea părintelui.

Capotină XXL cu insert de plasă: Protejați-vă copilul de elementele naturii cu autorul capotinei XXL făcută din material ce oferă protecție ultraviolete UPF50+ ce are o fereastră din plasă pentru respirabilitate crescută, dar și pentru a permite aerului să circule în zilele calde.

Coș de cumpărături spațios (5 kg capacitate de încărcare): Un coș de cumpărături spațios va permite să puneți cumpărături de până la 5 kg, transformând căruciorul într-un companion practic fie ca ați ieșit doar la cumpărături sau aveți nevoie de un loc unde să vă puneți geanta.

Caracteristici produs

Lungime/Lățime/Înălțime: 790-900 x 605 x 1010-1100mm.

Greutate: 11.7 kg.

Greutate acceptată: 22kg.

Greutate 11 kg
Culoare

Navy Blue

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Gold cărucior Balios S Lux cadru negru și pachet navy blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *