20%

Cărucior Cybex Gold Eezy S 2 cadru negru și pachet River Blue

1.280,00 lei

Căruciorul Eezy S 2, marca Cybex Gold este un cărucior compact de oraș, creat pentru călătoriile plăcute și practice în familie.

Stoc epuizat

Întotdeauna în mișcare!

Căruciorul Eezy S 2, marca Cybex Gold este un cărucior compact de oraș, creat pentru călătoriile plăcute și practice în familie. Căruciorul este compatibil cu o unitate de scaun sau cu un scaun auto pentru copii — un sistem de călătorie 2 în 1 care vă permite să vă personalizați călătoria. Scaunul poate fi înclinat într-o poziție aproape plată și suportul pentru picioare reglat, ambele funcții având nevoie doar de o mână pentru a fi îndeplinite. De asemenea, o mână este tot ceea ce aveți nevoie pentru a plia Eezy S 2 într-un pachet convenabil de sine stătător, care măsoară 59 x 45 x 35cm.

Înclinare cu o singură mână: Funcția de înclinare cu o singură mână a căruciorului și suportul pentru picioare reglabil permit o poziție aproape plată pentru confort personalizat.

Pliere compactă cu o singură mână: Cu o singură mână, Eezy S 2 poate fi pliat cu ușurință într-o poziție de sine stătătoare, pentru depozitare ușoară.

Copertină de soare XXL: Protejează-ți copilul de intemperii cu o copertina de soare XXL din material de protecție UPF50+.

Bară de protecție integrată: Suportul pentru picioare integrat susține poziții confortabile și ergonomice de șezut și culcat în cărucior și poate fi reglat cu o singură mână

Suspensii pe toate cele 4 roți: Călătoriți confortabil pe o varietate de suprafețe cu ajutorul suspensiei pe toate cele 4 roți – mobilitate pentru dumneavoastră ți somn neîntrerupt pentru copilul dumneavoastră.

Compatibilitate: compatibil cu scaunele auto pentru copii CYBEX

Caracteristici produs

Lungime/lățime/Înălțime: 84 x 45 x 103cm.

Greutate: 7.3 kg.

Vârsta: de la naștere până la aproximativ 4 ani (22 kg).

Producător: Cybex

Greutate7,3 kg