Cărucior pentru copii Cybex Gold Eezy S+ 2 cadru negru și pachet River Blue

1.700,00 lei

Căruciorul Eezy S+2, de la Cybex Gold vă permite să faceți față provocărilor călătoriei în familie, fără a rata niciun pas.

Stoc epuizat

Căruciorul Eezy S+2, de la Cybex Gold vă permite să faceți față provocărilor călătoriei în familie, fără a rata niciun pas. Ca sistem de călătorie 3 în 1, cadrul Eezy S+2 este compatibil cu landoul S și scoica auto pentru copii, însoțindu-vă de la mașină la o plimbare liniștită, plină de stil și eleganță, pe străzile marilor metropole. Funcția de înclinare cu o singură mână a căruciorului și suportul pentru picioare reglabil permit o poziție complet plată pentru utilizare încă din prima zi, iar roțile mari, cu suspensie pe 4 roți, pot aborda terenuri precum căile rurale sau trotuarele denivelate.

Sistem de călătorie 3 în 1: Un cadru, trei opțiuni de călătorie. Pe lângă scaunul pentru cărucior standard, cadrul Eezy S+ 2 este compatibil cu scaunele noastre auto premiate pentru copii și cu landoul S.

Funcție de înclinare cu o singură mână în poziție complet întinsă: Funcția de înclinare cu o singură mână a căruciorului și suportul pentru picioare reglabil permit o poziție complet plată pentru utilizare din prima zi.

Roți mari cu suspensie pe toate roțile: Călătoriți cu confort și ușurință pe o varietate mare de suprafețe, cu roți mari pentru toate terenurile. Suspensia netedă a roților din față și roți pivotante cu blocare frontală oferă o mobilitate remarcabilă pentru tine și somn neîntrerupt pentru copilul tău.

Copertina de soare XXL: Protejează-ți copilul de intemperii cu o copertină de soare XXL, din material de protecție UPF50+.

Bară de protecție integrată și suport pentru picioare: Suportul pentru picioare integrat susține poziții confortabile și ergonomice de șezut și culcat în cărucior și poate fi reglat cu o singură mână.

Pliere ușor și intuitivă cu o singură mână într-o poziție de sine stătătoare: Cu o singură mână, Eezy S+ 2 poate fi pliat cu ușurință într-un pachet autonom, pentru depozitare și depozitare convenabilă.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la aproximativ 4 ani

Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 820mm/ 450mm/ 1050 mm

Greutate: 7.6Kg

Producător: Cybex

 

 

 

Greutate8 kg