Cărucior Cybex Gold Eezy S Twist 2 cadru argintiu și pachet navy blue

2.100,00 lei

Libertate dintr-o răsucire! Căruciorul Eezy S Twist 2, de la Cybex Gold, duce călătoriile de familie la un nou nivel.

Stoc epuizat

Căruciorul Eezy S Twist 2, de la Cybex Gold duce călătoriile de familie la un nou nivel.Prin sistemul revoluționar de rotire 360˚căruciorul Cybex Eezy Twist 2 vă permite să întoarceți copilul orientat cu fața la sensul de mers în câteva secunde. Dotat cu caracteristici speciale astfel ca dumneavoastră să vă puteți concentra pe călătorie, acest cărucior versatil este de asemenea disponibil în versiunea Plus, cu roți mai mari pentru aventuri all-terrain: Eezy S Twist+ 2.

Rotire 360°: Lăsați copilul să privească înainte să exploreze lumea sau întoarceți-l cu fața la dumneavoastră pentru a vă putea privi în timp ce adorm.

Ideal pentru călătorii: Compact și ușor de pliat, căruciorul Eezy S Twist 2 face ca mutatul dintr-o mașină în alta, călătoria cu trenul sau cu avionul să fie mai ușoare ca niciodată.

Sistem de călătorie 4-in-1: Un cadru, patru opțiuni de călătorie. În plus față de scaunul sport, cadrul Eezy S Twist 2 este compatibil cu scoicile noastre multiplu premiate, Landoul S (Cot S) și Cocoon S. Pentru a putea adăuga o scoică pe cadrul căruciorului, aveți nevoie de adaptori, care se achiziționează separat.

Scaun sport ce poate fi rotit 360° cu o singură nă: Cu o singură mână, scaunul sport poate fi rotit 360° simplu și repede împreună cu suportul de picioare integrat, oferind copilului dumneavoastră posibilitatea de a alege poziția orientată spre părinte sau poziția orientată spre sensul de mers.

Spatar ce se înclină complet: Aveți nevoie de o singură mână să înclinați complet spătarul până la o poziție orizontală dreaptă având în același timp cealaltă mână liberă pentru a vă ține copilul aproape.

Pliere cu o singură mână: Cu o singură mână, căruciorul Eezy S Tiwst 2 poate fi pliat într-o poziție verticală de sine stătătoare, pentru o depozitare conveniență.

Suspensii pe toate cele 4 roți: Călătoriți confortabil pe o varietate de suprafețe cu ajutorul suspensiei pe toate cele 4 roți – mobilitate pentru dumneavoastră ți somn neîntrerupt pentru copilul dumneavoastră.

Caracteristici produs

Lungime/lățime/Înălțime: 805 x 450 x 1030 mm. Greutate: 8.3 kg. Vârsta: de la naștere până la aproximativ 4 ani (22 kg).

Greutate 8 kg
Cadru

Argintiu

Culoare

Navy Blue

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cărucior Cybex Gold Eezy S Twist 2 cadru argintiu și pachet navy blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *