Cărucior Cybex Gold Libelle beach blue

1.250,00 lei

Noul cărucior pentru copii Libelle, de la Cybex Gold este cu adevărat un mic geniu al plierii, transformând orice plimbare intr-una de vis.

Stoc epuizat

Noul cărucior pentru copii Libelle, de la Cybex Gold este cu adevărat un mic geniu al plierii. Fie că este vorba de vacanța de vis, sau de o escapadă de weekend în familie cu trenul, avionul sau cu mașina, Libelle aduce mai multă ușurință și bucurie în fiecare călătorie. Vino alături de familia Libelle și începe să experimentezi o atmosferă mai ușoară, în fiecare zi!

Pliere ultracompactă: Se pliază și se desfășoară în câteva secunde, căruciorul Libelle este un însoțitor de călătorie ultracompact care se potrivește în portbagajul mașinii, sub scaunele trenului — oriunde trebuie să-l pui. Conform pentru bagaje de mână, Libelle se potrivește chiar și în compartimentele de deasupra capului pentru o călătorie mai lină cu avionul.

Ultra-ușoară: Cu doar 5,9 kg, căruciorul ușor Libelle este incredibil de ușor de ridicat și transportat. Chiar și ridicarea acestuia în depozitul deasupra capului este o joacă de copii.

Sistem de călătorie: De la naștere până la copil mic. Căruciorul compact este compatibil cu scaunele noastre auto pentru copii premiate, oferindu-vă o flexibilitate suplimentară pentru călătoria dumneavoastră.

Înclinare infinită și suport pentru picioare reglabil: Păstrează-ți copilul fericit și confortabil în deplasare. Când au nevoie de o pauză din entuziasmul călătoriei, puteți găsi poziția perfectă de confort pentru ca cel mic să tragă un pui de somn liniștit.

Suspensie netedă a roților din față: Oriunde te-ai afla în călătoriile tale, suspensia netedă a roții din față menține manevrabilitatea stabilă și călătoria confortabilă.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la 6 luni până la aproximativ 4 ani (22kg).

Dimensiune produs: Lungime/Lățime/Înălțime: 710 x 520 x 1020mm.

Greutate: 5.9kg.

Recomandfări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30 grade Celsius.

Producător: Cybex

Greutate 5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cărucior Cybex Gold Libelle beach blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *