Cărucior Cybex Gold Melio cadru argintiu și pachet deep black

2.350,00 lei

Porniți la drum cu căruciorul Melio, de la Cybex Gold, companionul dumneavoastră pentru oraș de numai 6.2 kg.

Stoc epuizat

Căruciorul Melio, de la Cybex Gold este căruciorul dvs. pentru orașul mare.

Porniți la drum cu căruciorul Melio, de la Cybex Gold, companionul dumneavoastră pentru oraș de numai 6.2 kg. Ultra-ușor și ultra-compact, Melio TPE poate fi pliat într-o poziție de sine stătătoare cu numai o mână. Scaunul sport reversibil poate fi pus cu fața la părinte pentru a evita suprastimularea oferită de viața de oraș, sau poate fi pus cu fața la sensul de mers atunci când copilul este gata să experimenteze metropola. În zilele calde de vară insertul poate fi detașat astfel că spătarul realizat din plasa sa poata oferi ventilația necesară pentru copil.

Ultra-ușor: Cântărind numai 6.2 kg, căruciorul Melio TPE este o minune când vine vorba de manevrare și un vis atunci când trebuie ridicat și cărat după dumneavoastră.

Pliere compactă: Dimensiunile compacte ale căruciorului Melio TPE îl fac ușor de manevrat pe străzile aglomerate din orașe și usor de ridicat și de depozitat având un maner special pentru a fi purtat.

Parte sport reversibilă: Aveți libertatea de a alege setup-ul preferat de copil schimbând ușor poziția scaunului sport – cu fața la drum sau cu fața la părinți.

Capotină XXL Supremă: Protejați copilul de elementele naturii cu ajutorul capotinei XXL cu material cu factor de protecție ultra violete UPF50+. Capotina are două ferestre făcute din material mesh pentru respirabilitatea și circularea aerului.

Repirabilitate în spătar și capotină extensibilă: Căruciorul Melio TPE este fabricat din materiale respirabile din mesh de la capotină și până la spătar, ajutând la răcorirea celui mic țn zilele toride.

Ajustare cu o singură mână a spătarului până la o poziție Full-Lie-Flat: Aveți nevoie de o singură mână pentru a da pe spate la maxim spătarul făcând din Melio TPE un cărucior ce poate fi folosit de la naștere.

Suspensie pe roțile din spate și amortizoare pe roțile din față: Suspensiile de pe rotțle din spate și amortizoarele de pe roțile din față, fac posibilă călătoria confortabilă pe diferite suprafețe, mai multă mobilitate pentru dumneavoastra și somn neîntrerupt pentru copil.

Parte din sistem de călătorie 4-in-1: Un singur cadru, patru opțiuni de călătorie. Pe lângă scaunul sport, cîruciorul Melio TPE este compatibil cu scaunele noastre multiplu premiate, landoul Melio și Cocoon S.

Pachetul include cărucior sport și coș de cumpărături.

 

Caracteristici produs

Lungime/lățime/înălțime: 820-910 x 490 x 965-1070 mm. Greutate: 6,2 kg. Greutate acceptată: 15 kg. Vârsta: de la naștere până la aproximativ 3 ani. Întreținere: husele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30°.

Greutate 6 kg
Culoare

Deep Black

Cadru

Argintiu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cărucior Cybex Gold Melio cadru argintiu și pachet deep black”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *