-10%

Cărucior pentru copii Cybex Gold Beezy beach blue

1.215,00 lei

Noul cărucior pentru copii Beezy, de la Cyubex Gold este companionul ideal, care deși este ultra compact nu face niciun fel de compromis când vine vorba de confort.

Stoc epuizat

Noul cărucior pentru copii Beezy, de la Cyubex Gold este companionul ideal, care deși este ultra compact nu face niciun fel de compromis când vine vorba de confort. Perfect pentru plimbările pe străzile aglomerate ale orașului chiar și pentru bebelușii nou-născuți datorită înclinării sale complete.  Dimensiunea pliată ultra-compactă îl face ușor de depozitat acasă sau când ești în oraș. Pentru o flexibilitate suplimentară atunci când mergeți cu mașina, caracteristica sistemului de călătorie vă permite să atașați un scaun auto pentru copii. Dacă îți place viața în mișcare, dar vrei să fii sigur că copilul tău este confortabil, mulțumit și în siguranță, Beezy este noul tău cărucior must-have.

Lie-Flat ergonomic: Gata din prima zi, spătarul lui Beezy poate fi înclinat într-o poziție ergonomică întinsă pentru a vă sprijini copilul încă de la naștere.

Pliere compactă: Stocare fără probleme în deplasare. Beezy este ușor de pliat, suficient de compact pentru a se potrivi oriunde, având o poziție utilă, care vă permite să-l așezați oriunde vă aflați.

Sistem de călătorie: Buggy compact Beezy este compatibil cu scaunele noastre auto pentru copii premiate, oferindu-vă flexibilitate suplimentară pentru călătoria dumneavoastră.

Suspensie integrală: Pentru o experiență de condus lină, suspensia pe toate roțile menține manevrabilitatea stabilă și călătoria confortabilă.

Copertina solară XL UPF50+: Pentru a-ți proteja copilul în zilele însorite, un baldachin XL UPF50+ oferă umbră și adăpost.

Suport pentru picioare reglabil: Cotierul pentru picioare reglabil ajută la asigurarea unei poziții de odihnă ideală în cărucior.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la aproximativ 4 ani (22kg).

Dimensiune produs: Lungime/Lățime/Înălțime: 810 x 440 x 1050mm.

Greutate: 8.1kg.

Recomandfări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30 grade Celsius.

Producător: Cybex.

Greutate 8 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cărucior pentru copii Cybex Gold Beezy beach blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *