Căruciorul Cybex Gold Talos S Lux cadru negru și pachet navy blue

Aventurați-vă off-road cu căruciorul Cybex Talos S Lux all-terrain, de la Cybex Gold, un cărucior perfect pentru provocările oferite de călătoria în natură cu familia.

Căruciorul Talos S Lux, de la Cybex Gold este pur și simplu făcut pentru natură!

Aventurați-vă off-road cu căruciorul Talos S Lux all-terrain, de la cybex Gold, un cărucior perfect pentru provocările oferite de călătoria în natură cu familia. Talos S Lux are un scaun sport mare și confortabil, cu protecție laterală sporită pentru copilul dumneavoastră. Drumurile pietruite, cele din pădure sau traseele de hiking pot fi efectuate cu ajutorul roților all-terrain, fără aer (puncture-proof), dar și a suspensiei pe toate roțile.

Scaun de lux: Scaunul sport al căruciorului este cel mai bun din lume în ce privește luxul și confortul – cu protecție laterală îmbunătățită pentru partea superioară a corpului, dar și pentru șolduri.

Poziție de somn ergonomică orizontală: Căruciorul Talos S Lux all-terrain se poate ajusta într-o poziție ergonomică orizontală ce îl face utilizabil încă de la naștere.

Capotină XXL Supreme: Protejați-vă copilul de intemperii cu ajutorul capotinei XXL extensibile, fabricată dintr-un material UPF50+, ce dispune de o fereastră din plasă, care permite circulația aerului în zilele călduroase.

Protecție de vânt: Protecția anti-vânt ține la adăpost copilul, fără a fi nevoie de achiziția altor accesorii.

Roți all-terrain pline: Asigură confortul în timpul plimbării, dar sunt și durabile. Roțile căruciorului Talos S Lux dau părinților aventuroși libertatea de a aborda orice tip de suprafață.

Suspensie pe toate roțile ce asigură plimbări line: Suspensia excelentă vă ajută să treceți peste denivelările din drum, menținând confortul și siguranța copilului.

Sistem de călătorie: Un cadru, patru opțiuni de călătorie. În plus față de scaunul sport de lux, cadrul Talos S Lux este compatibil cu scoicile noastre multiplu premiate, landoul S (Cot S) și sacul Cocoon S.

Caracteristici produs

Lungime/Lățime/Înălțime: 800-910 x 610 x 1020-1130 mm.

Greutate: 14.2 kg

Vârsta: De la naștere până la 22 kg (aprox. 4 ani)

Greutate 14 kg
Cadru

Negru

Culoare

Navy Blue