GB Qbit+ All-City cărucior pentru copii ediție de modă Vanilla Beige

1.950,00 lei

Călătorește fără compromisuri cu căruciorul pentru copii gb Qbit+ All-City la care toți părinții au visat!

Stoc epuizat

Babyhub GB Gold

Călătorește fără compromisuri: spațios dar în același timp ușor!

Mic ca dimensiune, dar mare din punct de vedere al confortului, gb Qbit+ All-City este căruciorul de călătorie la care toți părinții au visat. Cu un cadru foarte ușor și o suspensie pe patru roți, Qbit+ All-City oferă o călătorie lină, cu o manevrabilitate sporită, care abordează cu ușurință zonele accidentate și trotuarele inegale, lăsându-vă liber să navigați în orașe noi cu tot confortul. Iar când ziua se termină, cu o mișcare a încheieturii, Qbit+ All-City se pliază într-un pachet compact, pe care îl poți lua oriunde, făcându-l însoțitorul suprem de călătorie.

Cu posibilitatea opțională de a-l utiliza împreună cu un scaun auto pentru copii gb sau Cybex, Qbit+ All-City este perfect pentru stilul tău de viață modern.

Foarte compact: Căruciorul gb Qbit+ All-City este însoțitorul ideal pentru părinții care navighează în agitația orașului. Compact și convenabil, poate fi pliat într-un pachet foarte compact.

Funcție de înclinare necesară: Spătarul poate fi înclinat cu o mână în jos, într-o poziție confortabilă complet întinsă.

Roți single city cu suspensie pe toate roțile: Roțile simple ale lui Qbit+ All-City sunt concepute pentru părinții urbani în mișcare. Atât confortabil, cât și agil, profilul subțire al roților este ideal pentru suprafețele netede ale orașului.

Sistem de călătorie 3-în-1:  Qbit+ All-City devine un sistem de călătorie 3 în 1 coordonat intuitiv, care oferă o gamă de opțiuni de personalizare, inclusiv landoul asortat, căruciorul ușor și compact sau utilizarea unui scaun auto premiat de la Cybex sau gb.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la aprox. 4 ani

Greutate admisă: de la 0 până la maxim 22Kg

Dimensiuni desfășurat: Lungime 84cm /Lățime 43cm/ Înălțime mâner 106cm

Dimensiuni pliat: Lungime 58cm/ Lățime 43cm/ Înălțime 27cm

Greutate: 7.8kg

Producător: gb

Greutate 8 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „GB Qbit+ All-City cărucior pentru copii ediție de modă Vanilla Beige”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *