Janod Aparat foto din lemn

83,00 lei

Ești gata pentru un selfie rapid în familie? Acest aparat foto de jucărie realizat din lemn și silicon, marca Janod este ideal pentru copiii cu vârsta de peste 18 luni.

Stoc epuizat

Ești gata pentru un selfie rapid în familie? Va trebui să te oprești pentru un moment cu copiii tăi, care vor putea să facă așa cum fac adulții cu noua lor cameră foarte realistă!

Acest aparat foto de jucărie realizat din lemn și silicon, marca Janod este ideal pentru copiii cu vârsta de peste 18 luni. Este o jucărie drăguță, de învățare timpurie, care are o mulțime de surprize pregătite pentru copii fotografi! În primul rând, de fiecare dată când copiii mici apăsă butonul de declanșare, sunetul fotografiei poate fi auzit, la fel ca un aparat foto adevărat! Aceasta va fi urmată de un fulger; ceva la care cei mici pot avea grijă în ședințele lor foto! Și, în sfârșit, copiii pot folosi vizorul caleidoscopului pentru a descoperi tot felul de culori și forme uimitoare care îi vor face să râdă atât pe cei mici, cât și pe cei bătrâni.

Un plus: camera este protejată de o carcasă detașabilă din silicon turcoaz, care le permite copiilor să se țină mai bine de jucărie.

Caraceristici produs

Vârsta potrivită: de la 18 luni

Dimensiune articol: 10,4 x 4,5 x 7,6cm

Material: carton

Tip cutie: fabricat din material certificat FSC® și alt material controlat

Producător: Janod

Greutate 0,3 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Janod Aparat foto din lemn”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *