Janod Magneti’book Set cu piese magnetice Autovehicule 50 magneți

100,00 lei

Magneti’book de la Janod a primit o versiune de mașină de curse pentru tot felul de pasionați de vehicule de la vârsta de 3 ani!

Stoc epuizat

O cutie care contine o comoara! Magneti’book de la Janod a primit o versiune de mașină de curse pentru tot felul de pasionați de vehicule de la vârsta de 3 ani! Copiilor le va plăcea să creeze și să inventeze vehicule cu cei 50 de magneți furnizați! Ei pot alege să reproducă vehiculele pe cele 18 carduri model (motor de pompieri, submarin, tanc, barcă, avion etc.) sau să-și folosească imaginația pentru a crea vehiculele viitorului!

Singur sau împreună cu alții, mașinile de curse Magneti’book le permit copiilor să manipuleze piesele și să le asamblate pentru a crea orice se poate gândi! Ușor de transportat datorită formatului său de carte, acest Magneti’book vă va ține copiii ocupați în călătoria cu mașina sau în timpul meselor în familie. Magneti’Books sunt jocuri educative inteligente care sunt ușor de transportat și depozitat! Acest produs este fabricat din material certificat FSC® și alt material controlat.

Caraceristici produs

Vârsta potrivită: de la 3 ani
Dimensiune articol: 19 x 4 x 26cm

Material: carton

Tip cutie: Set cutie minunat în formă de carte, ideal pentru depozitarea într-o bibliotecă sau pentru transport

Producător: Janod

Greutate 0,5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Janod Magneti’book Set cu piese magnetice Autovehicule 50 magneți”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *