Janod Planșă magnetică Corpul Uman 76 magneți

215,00 lei

Să explorăm corpul uman! Datorită acestui joc educativ, marca Janod, copiii cu vârsta de peste 7 ani vor putea răspunde la întrebările lor în timp ce se distrează.

Stoc epuizat

Să explorăm corpul uman! Copiii sunt adesea curioși și cu cât cresc mai mult, cu atât se întreabă mai mult despre propriul lor corp și despre corpul uman în general. Datorită acestui joc educativ, marca Janod, copiii cu vârsta de 7 ani în sus vor putea răspunde la întrebările lor în timp ce se distrează.

Pentru a face acest lucru, ei vor trebui să pună cap la cap diferitele părți ale corpului uman în timp ce le învață numele și funcțiile, datorită celor 76 de magneți și suportului magnetic inclus. Acest joc conține 4 cărți cu o descriere detaliată a scheletului, organelor, mușchilor și corpului. Cardurile sunt disponibile în 12 limbi diferite: franceză, engleză, germană, olandeză, spaniolă, catalană, bască, italiană, rusă, daneză, chineză și japoneză. Un băț de lemn vă permite să faceți așa cum fac profesorii și să subliniați anumite părți în timp ce oferiți explicații. Acest produs este fabricat din material certificat FSC® și alt material controlat.

Caraceristici produs

Vârsta potrivită: de la 7 ani

Dimensiune articol: 26 x 0.5 x 41.5cm

Material: carton

Tip cutie: fabricat din material certificat FSC® și alt material controlat

Producător: Janod

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Janod Planșă magnetică Corpul Uman 76 magneți”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *