Scaun auto Cybex Gold Sirona M2 i-Size racing red

1.600,00 lei

Scaunul auto rear-facing Sirona M2 i-Size, de la Cybex Gold. Siguranța rear-facing până când copilul dumneavoastră atinge 105cm în înălțime.

Stoc epuizat

Sirona M2 i-Size, de la Cybex Gold este scaunul auto rear-facing. Siguranța rear-facing până când copilul dumneavoastră atinge 105cm în înalțime.

Scaunul auto Sirona M2 i-Size, de lșa Cybex Gold, respectă noile cerințe și reglementări europene pentru scaunele auto UN R129. Această nouă “reglementare “i-Size” prevede ca cei mici cu vârsta de sub 15 luni și 15 luni trebuie să călătorească în mațină într-un scaun auto pentru copii orientat rear-facing, lucru considerat cel mai sigur mod de transport de către experți, inclusiv organizații ca Which, ADAC și organizația germană independentă de testare a consumatorilor Stiftung Warentest.

Siguranță crescută și confort până când copilul atinge 105cm înalțime: când folosiți CYBEX Sirona M2 i-Size, copilul poate călători în el, orientat rear-facing de la naștere și până la 105cm în înălțime (aproximativ 4 ani). Noul design inteligent aduce mai mult spațiu pentru picioarele copiilor chiar și pentru cei mai înalți. Dar nu ocupa nici mult spațiu- Sirona M2 i-Size poate fi instalat cu uțurință în mașini mai mici. Funcții adiționale cum ar fi posibilitatea înclinării cu o singură mână oferă un plus de confort și ușurează utilizarea de zi cu zi.

Siguranță crescută și confort până când copilul atinge 105cm înalțime: Când folosiți CYBEX Sirona M2 i-Size, copilul poate călători în el, orientat rear-facing de la naștere și până la 105cm în înalțime (aproximativ 4 ani). Noul design inteligent aduce mai mult spațiu pentru picioarele copiilor, chiar și pentru cei mai înalți. Sirona M2 i-Size poate fi instalat cu ușurință în mașini mai mici. Funcțiile adiționale, cum ar fi posibilitatea înclinării cu o singură mână, oferă un plus de confort și ușurează utilizarea de zi cu zi.

Scaun auto rear facing: Reduce semnificativ riscul vătămării în cazul unui impact lateral. Noul Sirona M2 i-Size vă permite să transportați copiii rear-facing de la naștere până la o înălțime de 105cm (aprox. 4 ani).

Alternativ – Forward facing: Sirona M2 i-Size are un sistem click-in ce permite comutarea între forward facing și rear facing foarte ușor. În funcție de preferințele dumneavoastră, Sirona M2 i-Size poate fi utilizat orientat forward facing pentru copii ce au de la 16 luni și 76 cm în sus (pana la 105cm).

Sistem Liniar de Protecție la Impact Lateral integrat(L.S.P): Sistemul Liniar de Protecție la Impact Lateral(L.S.P) integrat se deschide în exterior în partea cea mai apropiată de portiera mașinii, reducând forțele unui impact lateral dintr-un stadiu incipient. Fie ca alegeți să călătoriți utilizând scaunul rear-facing sau forward-facing, Sistemul Liniar de Protecție la Impact Lateral(L.S.P) integrat al CYBEX Sirona M2 i-Size crește nivelul de siguranță oferit în cazul unui impact lateral. L.S.P poate fi extins în afară și împreună cu protecțiile pentru cap și umeri reduce forțele unui impact lateral.

12 poziții de ajustare a tetierei în înălțime: Protecție ce crește odată cu copilul dumneavoastră. 12 poziții de ajustare a tetierei în înălțime cu sistem automat de ajustare al hamurilor ce crește împreună cu copilul dumneavoastră.

Carcasa din material ce absoarbe energia impactului: Absoarbe forțele unui impact protejând copilul.

Sistem modular M-Line: Acest scaun ușor îndeplinește cele mai recente standarde de siguranță și completează “sistemul pentru familie” împreună cu Baza M si Sirona M2 i-Size oferind o singură bază pentru două scaune (baza se poate achiziționa separat).

Instalare în sistem ISOFIX printr-un simplu click: O instalare în sistem ISOFIX cu un singur click atât când este orientat rear-facing, dar și când este orientat forward-facing permite o instalare ușoară și garantează siguranța crescută.
Sirona M2 i-Size se prinde în mașină cu ajutorul sistemului ISOFIX și nu mai este necesar de alte prinderii suplimentare în centură. Un martor de instalare ajută la prevenirea unei posibile utilizării greșite.

Funcție de înclinare cu o singură mână: Ajustați înclinarea până ajungeți la poziția perfectă (rear-facing : 5 poziții; forward-facing: 3 poziții).

Caracteristici produs

Lungime/ lățime/ înălțime: 720x440x660mm. ÎntreținereHusele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30°. Vârstă: aprox. 4 ani. Întreținere: husele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30°.

UN R129 i-Size

Greutate 14 kg
Culoare

Racing Red

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun auto Cybex Gold Sirona M2 i-Size racing red”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *