Scaun auto Cybex Gold Sirona S i-Size navy blue

2.750,00 lei

Scaun auto rear-facing Sirona S i-Size, de la Cybex Gold. Conveniența 360° pentru dumneavoastră – siguranță optimizată pentru copilul dumneavoastră. 

Stoc epuizat

Scaun auto rear-facing Sirona S i-Size, de la Cybex Gold. Conveniența 360° pentru dumneavoastră – siguranță optimizată pentru copilul dumneavoastră.

Fără dureri de spate datorate ridicării copilului pentru a-l așeza sau a-l scoate din scaunul auto. Mecanismul inovativ de rotire 360° cu o singură mână, oferă o poziție comodă de intrare și ieșire din scaun, asigurând mai puțină tensiune pe spatele părintelui.

Pentru că este cel mai sigur mod de a călători pentru copilul dumneavoastră, scaunul auto Sirona S i-Size oferă posibilitatea de a călători rear-facing, confortabil pentru copii până la 105cm, aproximativ 4 ani. Sistemul de Control pentru Direcția de Mers (DDC), previne folosirea forward-facing (cu fața la sensul de mers) înainte ca cel mic sa fi împlinit vârsta de 16 luni și să aibă 76cm înălțime. Sirona S i-Size oferă de asemenea, siguranță crescută pentru copilul dumneavoastră și în poziția forward-facing datorită sistemului inovativ de Reducere a Energiei Impactului (ER-Tech – Energy Reduction Technology), care este activat atucnci când forțele ating impactul lor deplin într-o coliziune frontală: tetiera alunecă în jos, limitând progresiv expunerea gâtului la forțele de impact și ulterior, se blochează în poziție.

Scaun auto rear facing (poziționare cu spatele la sensul de mers): Reduce semnificativ riscul vătămării în cazul unui impact frontal. Sirona S i-Size vă permite să vă transportați copilul orientat rear-facing de la naștere până la o înalțime de 105cm (până la 18kg, aproximativ 4 ani). În funcție de preferințele dumneavoastră, Sirona S i-Size poate fi folosit și orientat forward-facing în mașină (începând cu minim 76cm și 16 luni până la 105cm).

Sistem de Control pentru Direcția de Mers: Sistemul de Control pentru Direcția de Mers (DDC) previne utilizarea greșită a poziției forward-facing a scaunului auto. Se asigură că poziția forward-facing nu este folosită înainte ca cel mic să aibă minim 16 luni și o înălțime de 76cm.

Tehnologie de Reducere a Energiei Impactului (ER-Tech): Reduce tensiunea pe muschii gâtului în cazul unui impact frontal (forward-facing). Tehnologie de Reducere a Energiei Impactului a scaunului Sirona S i-Size oferă o sigurață crescută pentru copilul dumneavoastră atunci când acesta este orientat în mașină forward-facing în cazul unei coliziuni frontale. Reduce forțele apărute pe gâtul copilului în cazul unei coliziuni frontale cu aproximativ 20%, comparativ cu alte sisteme existente ce folosesc prinderea în centuri.

Sistem Liniar de Protectie la Impact Lateral integrat (L.S.P)4: Sistemul L.S.P integrat al scaunului Sirona S i-Size oferă o siguranță crescută în cazul unei coliziuni laterale. În combinație cu carcasa făcută din material ce absoarbe energia impactului, acesta reduce forțele apărute în cazul unui impact lateral, cu aproximativ 25%.

Mecanism Rotativ 360°: Un mecanism inteligent de rotație 360° vă ușurează viața și ține cu spatele dumneavoastră. Mecanismul inovativ de rotație 360° al Sirona S i-Size ușurează comutarea între orientarea rear-facing și forward-facing. În plus, oferă o poziție de intrare și ieșire confortabilă, cu mai puțină tensiune pe spatele părintelui.

Instalare One-Click cu ISOFIX: Instalare One-Click cu ISOFIX, atât atunci când este orientat rear-facing sau forward-facing pentru o instalare ușoara și o siguranță crescută. Sirona S i-Size se prinde în mașină cu ajutorul sistemului ISOFIX, nemaifiind nevoie de prinderea cu alte centuri. Un martor de instalare ajută de asemenea în prevenirea unei potențiale utilizări greșite.

Tetiera ajustabilă pe înalțime: 12 poziții pentru o ajustare personalizată pe masură ce copilul dumneavoastră crește.

Inclinare a scaunului cu o singură mână: Se ajustează cu ușurință în poziția perfectă (rearfard-facing : 5 poziții; forward-facing: 3 poziții)

Carcasă din material ce absoarbe energia impactului.

Absoarbe energia provocată de un impact și protejează în mod optim copilul.

Suport centuri: Scoateți copilul din scaun mai ușor.

Baza Isofix nu este detașabilă.

 

Caracteristici produs

Greutate: 15 kg. Întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30.

UN R129/02 i-Size

Înălțime: 45 cm – 105 cm. Lungime: 700mm. Lățime: 430mm. Greutate max. 18 kg. Vârsta: de la naștere până la aprox. 4 ani. Întreținere: Husele din țesătură. pot fi spălate la mașină la 30°

Greutate 15 kg
Culoare

Navy Blue

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun auto Cybex Gold Sirona S i-Size navy blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *