-15%

Scaun auto Cybex Gold Sirona SX2 i-Size Ocean Blue

1.870,00 lei

Călătoriți ușor și în siguranță cu scaunul auto Cybex Sirona SX2 i-Size.

Stoc epuizat

Călătoriți ușor și în siguranță!

Scaun auto Sirona SX2 i-Size. Simplu de configurat, un vis de folosit, scaunul auto Sirona SX2 i-Size rotativ la 360 °, elimină stresul din instalarea și asigură siguranța copilului dumneavoastră. Funcțiile de siguranță fiabile se combină cu ușurința de utilizare pentru o experiență de călătorie fără griji.Este nevoie doar de o clipă pentru a instala copilul și pentru a roti scaunul într-o poziție orientată spre spate, simplu și sigur de la începutul călătoriei. Dacă doriți să vă schimbați copilul cu fața orientată la sensul de mers, atunci când crește, rotația 360˚ vă permite să o faceți în câteva secunde. Iar sistemul avansat de protecție împotriva impactului lateral liniar este prestabilit pentru utilizare imediată – un lucru mai puțin de care să aveți grijă, astfel încât să vă puteți concentra asupra bucurării călătoriei viitoare.

Rotație 360°: Este ușor să rotiți scaunul spre partea ușii și să introduceți copilașul în acesta.

Călătorie confortabilă în cea mai sigură poziție: Un scaun auto orientat cu spatele sporește siguranța copilului dumneavoastră în cazul unui accident frontal. În această poziție forțele de impact din față sunt distribuite pe carcasa scaunului auto. Este obligatoriu ca micuții să călătorească cu spatele la sensul de mers până când acestia au peste 15 luni și 76 cm înălțime. Cu toate acestea, CYBEX recomandă călătoria cu spatele la sensul de mers până la 4 ani.

Protecție laterală presetată pentru instalare fără erori: Protecția avansată liniară împotriva impactului lateral este gata de utilizare de la început, fără a fi necesară o instalare suplimentară. În combinație cu carcasa ce absoarbe energia, poate reduce forța unui impact lateral cu aproximativ 25%.

Reduce forțele de impact în poziția orientată cu fața la sensul de mers: Tehnologia de reducere a energiei îmbunătățește performanțele de siguranță în timpul deplasărilor, micuțul fiind orientat cu fața la sensul de mers. Forțele de impact sunt transmise direct în scaunul auto prin sistemul de cablaj, unde sunt parțial disipate de materiale absorbante de energie. Acest lucru reduce forțele care acționează asupra gâtului sensibil al copilului cu aproximativ 20%.

Schimbare rapidă în poziția de somn: Funcția de înclinare cu o singură mână face o călătorie pașnică la doar un moment distanță. Reglați rapid scaunul și copilul dumneavoastră poate lua un pui de somn relaxant, în timp ce dumneavoastră călătoriți spre destinația dorită. Cu diferite setări disponibile în ambele direcții de călătorie, este ușor să găsiți poziția perfectă de somn.

Crește alături de micuț: Tetiera reglabilă pe înălțime, are 12 setari pentru o potrivire personalizată. Pe măsură ce copilul crește, este simplu să adaptați scaunul pentru a ține pasul.

Este mai ușor să așezi și să scoți micuțul: Suporturile pentru centuri sunt o caracteristică genială care vă oferă un ajutor real în acest sens.

Instalare ISOFIX: Instalare sigură și ușoară cu ajutorul ISOFIX-ULUI. Vă rugăm să verificați dacă mașina dvs. are acest sistem.

Caracteristici produs

Reglementare: UN R129/03 i-Size

Înălțime: 61 – 105 cm (de la 45 cm cu ajutorul insertului pentru nou – născut, achiziționat separat).

Greutate: Maxim 18 kg.

Vârsta: de la aproximativ 3 luni – până la 4 ani (de la naștere cu ajutorul insertului pentru nou – născut).

Lungime/lățime/înălțime: 710mm x 490mm x 680mm.

Greutate: 14,1 kg

Întreținere: Husele din tesatura pot fi spalate la mașină la 30 °.

Greutate 14,1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun auto Cybex Gold Sirona SX2 i-Size Ocean Blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *