-20%

Scaun Auto Cybex Sirona S2 i-Size Beach Blue

1.600,00 lei

Scaunul auto Sirona S2 i-Size, de la Cybex oferă copilului tău o călătorie sigură și ușoară.

 

Stoc epuizat

Scaunul auto Sirona S2 i-Size, de la Cybex oferă copilului tău o călătorie sigură și ușoară.

Spune adio bătăilor de cap și elimină stresul din instalarea scaunului auto. Scaunul auto Sirona-i Size are sistem ușor și rapid folosind un mecanism de rotație 360° atfel, cu o singură mână poți rotiți scaunul spre partea ușii și introduceți copilul în acesta. Este noua ta armasecretă pentru o călătorie confortabilă în cea mai sigura poziție. Sirona S2 i-Size oferă copilului posibilitatea de a sta orientat cu spatele ladrum pentru o mai bună siguranță în eventualitatea unei coliziuni frontale. Dacă optezi pentru orientarea cu fața în sensul de mers, Tehnologia de Reducere a Energiei face călătoria mai sigură. Tetiera și hamul sunt concepute pentru a reduce energia forțelor de impact, astfel indiferent de orientarea pe care o alegi poți fi sigur copilul tău este protejat.

Ușor și rapid pentru a-ți aduce copilul în mașină: Mecanismul de rotație 360° te scapă de tensiunea spatelui pentru a-ți aduce copilul în mașină. Este ușor rotești scaunul spre ușa și poți aduce sau scoate copilul din mașină. Schimbarea modului de orientare cu spatele sau cu fata la sensul de mers de asemenea nu putea fi mai ușoară.

Călătorie confortabilă în cea mai sigura poziție: Un scaun auto orientat cu spatele la sensul de mers îmbunătățește siguranțăcopilului în cazul unei coleziuni frontale. În aceasta poziție forțele de impact sunt distribuite pe carcasa scaunului. Este obligatorie călătoria copilului cu spatele la sensul de mers până ce acesta împlinește 15 luni sau are 76 cm înălțime. În orice caz, recomandarea CYBEX este de a transporta copii în Sirona cu spatele la sensul de mers cât mai mult posibil.

Reduce forță de impact în poziția orientată spre sensul de mers: Tehnologia de reducere a energiei îmbunătățeșteperformanța siguranței în timpul călătoriei cu fata la sensul de mers. Forțele de impact sunt transmise direct în scaunul auto prin sistemul de cablaj, unde sunt parțial disipate de materiale absorbante de energie. Acest lucru reduce forțele care acționează asupra gatului sensibil al copilului cu aproximativ 20%.

Reduce forță de impact în cazul unei coliziuni laterale: Sistemul integrat L.S.P sporește siguranță în cazul unei coliziuni laterale. Încobinatie cu sistemul de absortie a energiei carcasei, poate reduce forță unui impact lateral.

Reglare rapidă a scaunului într-o poziție perfectă de somn: Funcția de înclinare cu o singură mână transformă călătoria într-una pașnică. Reglarea rapidă a scaunului ajută la relaxarea copilului putând se bucure de un somn în mișcare. Având disponibile diferite setări pentru ambele direcții de mers, de acum este mult mai ușor găsești poziția perfecta de somn.

Crește odată cu copilul tău până la 4 ani: Tetiera reglabilă pe înălțime are 12 setări pentru o potrivire cât mai personalizată. Pentru a ține pasul pe măsură ce copilul tău creste este simplu adaptezi scaunul în funcție de nevoi.

Un mod mult mai ușor de a aduce și scoate copilul din scaun: Suportul pentru centuri este o caracteristica geniala ce iți oferă o mana de ajutor pentru a poziționă copilul în scaun. Depărtați hamul – soluția cea mai simpla pentru brațe încurcate!

Instalare și ancorare simplă în mașină ta: ISOFIX este o modalitate fiabila de a instala scaunul auto în mașină. Configurarea este simpla cu un singur click și un picior ce trebuie ancorat în podeaua mașinii. Un mod ușor de a verifica este prin indicatorii ce confirmacând scaunul este instalat corect și gata de utilizare.

Deviază forță impactului departe de copilul tău: Carcasa de absorbție a energiei este concepută  flexeze la impact și canalizeze forță acestuia departe de copilul tău.

Caracteristici produs
Specificații:

UN R129/03

i-Size

Înălțime: 61 – 105 cm (de la 45cm cu insertul de nou născut)

Greutate: Max. 18 kg

Vârstă: De la aprod. 3 luni pana la 4 ani (de la naștere cu insertul de nou născut)

Lungime/lățime/înălțime: 770mm/ 440mm/ 680mm

Greutate: 14 Kg

Întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30 °

Producător: Cybex

Greutate 14,1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun Auto Cybex Sirona S2 i-Size Beach Blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *