Cybex Gold Solution G i-Fix scaun auto pentru copii Moon Black

1.100,00 lei

Cu ajutorul scaunului auto Solution G i-Fix din gama Gold de la Cybex copilul dvs. va experimenta confortul la superlativ, fiind în același timp în siguranță.

În stoc

Cu ajutorul scaunului auto Solution G i-Fix din gama Gold de la Cybex copilul dvs. va experimenta confortul la superlativ, fiind în același timp în siguranță. Copilul dvs. se va putea bucura de un spațiu considerabil, Solution G i-Fixe oferind o poziție de somn confortabilă. Tetiera patentată asigură protecție sporită în zona capului, chiar și atunci când copilul dvs. doarme. Sistemul de protecție lateral și posibilitatea de reglare oferă siguranță și sprijin solid pe parcursul anilor, în orice călătorie.

Confort îmbunătățit pe parcursul somnului: Relaxare de primă clasă pe drum. Solution G i-Fix este primul scaun booster cu spătar înalt ce se ajusteză cu o singură mână. Veți vedea cât de ușor este să găsiți cea mai bună poziție pentru un somn liniștitor.

O poziție mai ușoară de dormit: Cu un scaun auto atât de confortabil, somnul este practic garantat.Tetiera patentată, în 3 poziții susține căderea capului copilului dvs. când acesta adoarme. Capul și gâtul rămân protejate de scaunul auto atunci când adorm.

Protejează în timpul unei coliziuni laterale: Sistemul Plus L.S.P poate devia până la 20% din forțele de impact lateral da la copilul dvs.. O carcasă ce absoarbe energia neutralizând în siguranță această forță.

Tetiera reglabilă pe înălțime și aripi laterale flexibile: Tetiera reglabilă pe înălțime și aripile laterale flexibile permit o potrivire personalizată în anii de creștere rapidă. Reglați tetiera pe înălțime pe măsură ce copilul dvs. crește. Aripile laterale flexibile permit scaunului să crească odată cu copilul dvs. pentru un maxim de confort.

Rămâne răcoros în zilele caniculare: Sistemul de ventilație menține temperatura optimă pentru copilul dvs.. Aerul rece circulă prin scaunul auto, mentinând departe căldura, coborând temperatura scaunului și menținând copilul dvs. confortabil și fericit.

Instalare sigură fără efort: ISOFIX oferă o instalare rapidă și sigură pe care vă puteți baza. Instalați scaunului auto pur și simplu făcând click în punctele Isofix ale mașinii dvs.

 Caracteristici produs

UN R129/03

Vârsta recomandată: de la aproximativ 3 pana la 12 ani

Înălțime recomandată: 100 – 150 cm

Greutate recomandată: de la aproximativ 15kg până la 50kg

Dimensiune produs: Lungime/ lățime/ înălțime: 405/ 590/ 595mm

Greutate: 7.45Kg

Recomădări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30 °

Producător: Cybex

Greutate 7,45 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Gold Solution G i-Fix scaun auto pentru copii Moon Black”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *