Cybex Platinum Solution Z i-Fix scaun auto pentru copii Plus Mountain Blue

1.350,00 lei

Scaunul auto Solution Z i-Fix, din colecția Platinum, de la Cybex este conceput pentru a crește împreună cu copilul dumneavoastră și este acum certificat pe standardul de siguranță cel mai recent UN R129/03, încorporând proceduri îmbunătățite de testare la impact lateral.

Stoc epuizat

Scaunul auto Solution Z i-Fix, din colecția Platinum, de la Cybex este conceput pentru a crește împreună cu copilul dumneavoastră și este acum certificat pe standardul de siguranță cel mai recent UN R129/03, încorporând proceduri îmbunătățite de testare la impact lateral. Echipat cu 12 trepte de ajustare a înălțimii și o ajustare automată în lățime, protecțiile pentru cap și umeri pot fi ușor ajustate cu o singură mână astfel încât să îndeplinească cerințele individuale de spațiu ale fiecărui copil. Tetiera patentată ce se înclină, menține capul copilului dumneavoastră în zona de siguranță a scaunului auto, iar sistemul de ventilare menține o temperatură confortabilă pentru copilul dumneavoastră în zilele calde.

Ajută la prevenirea căderii capului copilului în față atunci când doarme: Tetiera ce se înclină este o tehnologie patentată ce previne capul copilului de a cădea în față atunci când doarme. Se asigură că cel mic va avea capul în zona de siguranță în permanență, lucru în special important în cazul unei coliziuni laterale.

Protecțiile pentru cap și umeri cresc odată cu copilul: Solution Z i-Fix crește cu copilul dumneavoastră de la 3 la 12 ani, un interval lung de creștere. Protecțiile pentru umeri și cap sunt ajustabile pe 12 trepte în înălțime, totodată ajustându-se și în lățime în mod automat pentru a îndeplini cerințele individuale de spațiu necesare copilului. Aceasta operațiune se efectuează cu o singură mână, ușor și rapid pentru părinte.

Ajută la menținerea unei temperaturi confortabile: Sistemul integrat de ventilare a aerului prezent în scaunul Solution Z i-Fix oferă o temperatură confortabilă pentru copilul dumneavoastră chiar și în zilele calde.

Reduce forțele unui impact lateral: Sistemul îmbunătățit L.S.P Plus al Solution Z i-Fix crește mai mult siguranța în cazul unui impact lateral. În combinație cu carcasa din material ce absoarbe energia impactului, reduce forțele unui impact lateral cu aproximativ 25%.

Extra stabilitate și siguranță: Solution Z i-Fix este echipat cu sistem ISOFIX pentru o instalare ușoară și extra stabilitate.

Capul este ghidat în mod activ într-o poziție ce oferă siguranță: CYBEX Safety Pads sunt parte din tetieră și ghidează în mod activ într-o poziție ce oferă siguranță în cazul unui accident.

Ajustare bună: Spătarul ajustabil al Solution Z i-Fix se ajustează perfect oricărei banchete auto.

Siguranța pentru copilul dumneavoastră: Carcasa din material ce absoarbe energia unui impact a scaunului Solution Z i-Fix absoarbe forțele unui impact și le dirijează departe de copil.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la 3 până la 12 ani

Dimensiunea recomandată: 100cm – 150cm

Greutatea recomandată: de la aproximativ 15Kg până la 50Kg

Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 40.5cm/53cm/62.5cm

Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la 30 °

Producător: Cybex

Greutate 7,2 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum Solution Z i-Fix scaun auto pentru copii Plus Mountain Blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *