Scaun Auto pentru copii Cybex Gold Solution S2 I-Fix Soho Grey

1.000,00 lei

Scaunul auto Solution S2 i-Fix, de la Cybex este flexibil și crește odată cu copilul dvs. de la trei la doisprezece ani, oferind potrivirea perfectă la fiecare pas.

Stoc epuizat

Scaunul auto Solution S2 i-Fix, de la Cybex este flexibil și crește odată cu copilul dvs. de la trei la doisprezece ani, oferind potrivirea perfectă la fiecare pas. Reglarea înălțimii cu o singură mână cu 12 setări înseamnă că, indiferent cât de repede crește copilul, Solution S2 i-Fix va crește întotdeauna mai repede.

Ajută la menținerea capului copilului într-o poziție protejată: Tetiera brevetată – înclinată ajută la prevenirea căderii capului în timp ce micuțul doarme. Menținerea capului în această poziție înseamnă că, în cazul unui impact lateral, copilul va fi protejat de protecția capului și a umerilor scaunului.

Protecție laterală presetată pentru instalare fără erori: Protecția avansată liniară împotriva impactului lateral este gata de utilizare de la început, fără a fi necesară instalarea suplimentară. În combinație cu carcasa absorbantă de energie, poate reduce forța unui impact lateral cu aproximativ 25%.

Crește odată cu copilul: Reglarea înălțimii pe 12 poziții permite creșterea scaunului împreună cu copilul dvs. de la trei la doisprezece ani. Copiii cresc mult în acest timp. Reglarea ușoară cu o singură mână va permite să adaptați scaunul pentru a ține pasul.

Menține o temperatură corporală confortabilă: Sistemul de ventilație integrat permite fluxului de aer să circule prin scaunul auto. Acest lucru previne acumularea de căldură și asigură o temperatură confortabilă a scaunului chiar și în zilele toride.

Oferă o stabilitate suplimentară și o instalare sigură: ISOFIX-ul vă ajuta să instalați corect scaunul auto în vehiculul dvs. Configurarea este simplă, cu atașament rapid cu un singur click. Indicatorii ușor de verificat confirmă faptul că scaunul este instalat corect, astfel încât să puteți merge mai departe și să vă asigurați copilul cu centura în 3 puncte a vehiculului.

Asigură o plimbare confortabilă pentru copilul tau de-a lungul anilor: Perna de scaun extra largă și adâncă face ca scaunul copilului dvs. să fie cel mai confortabil loc din mașină – cu mult spațiu pentru copilul în creștere.

Se potrivește perfect: Spătarul reglabil permite scaunului auto să se potrivească perfect pe orice scaun al vehiculului. Se ajustează pur și simplu pentru a se potrivi perfect în mașină.

Caracteristici produs

Reglementare: UN R129/03

Inălțimea copilului: între 100-150 cm

Greutatea copilului: de la 15 la 50 kg

Varsta copilului: de la aproximativ 3 ani – 12 ani

Lungine/lățime/înălțime: 405mm/500mm/610mm

Greutate: 6.5Kg

Întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30 °

Producător: Cybex

Greutate6 kg