Scaun auto Cybex Gold Pallas S-Fix Scuderia Ferrari Victory Black

Scaunul auto Pallas S-Fix, de la Cybex Gold, oferă soluția perfectă pentru ani în șir, fiind un scaun cu funcția 2-în-1, creat să se dezvolte împreună cu copilul dumneavoastră.

Cele mai comune fraze auzite în primii ani de viață a celui mic sunt deseori: ”Nimic nu se potrivește! Totul este mult prea mic.” Scaunul auto Pallas S-Fix, de la Cybex Gold, vine în întâmpinarea acestei probleme, oferind soluția perfectă pentru ani în șir: fiind un scaun cu funcția 2-în-1, acesta este creat să se dezvolte împreună cu copilul dumneavoastră, fiind suportate transformările ce încep cu vârsta de 9 luni și până la 12 ani.

Scutul ce protejează în cazul unui impact, reducând riscul de răni grave asupra gâtului, oferă în continuare libertate de mișcare și joacă bebelușului oferind în același timp protecție. Când timpul pentru somn vine, tetiera se înclină și oferă în permanență sprijin capului, pentru ca acesta să nu cadă în față.

În cazul unei coliziuni laterale, capul rămâne în zona de siguranță a tetierei, ceea ce reduce posibilitatea de rănire a gâtului. În ajutorul tetierei vine și sistemul de siguranță L.S.P., sporind siguranța prin reducerea forței unei coliziuni cu impact lateral.

Caracteristici produs

Grupa:  1/2/3

Înălțime : de la aprox. 76 la 150 cm

Greutate: de la aprox. 9 până la 36 kg

Vârsta: de la aprox. 9 luni până la 12 ani

Lungime/lățime/înălțime: 430 mm/500 mm

Întreținere: husele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30 °

Producător: Cybex

Greutate 10 kg
Culoare

Victory Black