Cybex Platinum Solution T i-Fix scaun auto pentru copii Peach Pink Plus

1.250,00 lei

Noul scaun auto Solution T i-Fix de la Cybex Platinum reprezintă soluția perfectă pentru călătorie, cu o durată de utilizare de până la 9 ani.

În stoc

PERFECT PENTRU COPII ÎNTRE APROX. 3 PÂNĂ LA 12 ANI: Cu ajutorul celor 12 poziții de înălțime, scaunul Solution T i-Fix are o durată de utilizare îndelungată, de până la 9 ani. Reglarea automată pe lățimii asigură un confort mult mai mare copilului dumneavoastră pe măsură ce crește în înălțime.

Tetieră reglabilă: Sistemul patentat de înclinare a tetierei asigură capul copilului astfel încât să nu cadă în față timpul somnului. Astfel în cazul unui impact lateral se asigură că cel mic va avea capul în zona de siguranță în permanență. Sunt disponibile trei poziții pentru confortul potrivit, indiferent dacă copilul doarme sau este treaz.

RESPIRABILITATE OPTIMĂ: Un sistem de ventilație integrat menține temperatura scaunului confortabil chiar și în zilele caniculare. Versiunea din țesătura Plus are și inserții de plasă pentru o circulație și mai bună a aerului și pentru un plus de confort.

Potrivire perfectă: Spătarul înclinabil se adaptează perfect la orice model de scaun al vehiculului, călătoria fiind astfel mai confortabilă.

Protecție avansată la impact lateral.

Sistemul avansat de protecție liniară la impact lateral (L.S.P.) este o combinație remarcabilă de design, siguranță și funcționalitate. Se activează automat înainte de instalare și mărește siguranța în cazul unui impact lateral. Impreună cu carcasa ce absoarbe energia, se reduce forța de impact cu mai mult de 20%.

Instalare ușoară și stabilitate suplimentară: ISOFIX-ul integrat permite instalarea rapidă a scaunului în mașină, cu ajutorul indicatorilor vizuali care vă arată când scaunul auto este instalat corect. De asemenea, oferă o conexiune fermă la cadrul vehiculului dvs. pentru o stabilitate suplimentară în cazul unui accident.

Accesorii compatibile:

·      Husă de vară

·      Suport pentru pahar

Caracteristici produs:

·      UN R129/03

·      Vârsta recomandată: de la aprox. 3 până la 12 ani (max. 50 kg)

·      Dimensiunea recomandată: 100 – 150 cm

·      Dimensiune produs: L 390 mm x W 505 mm x H 625 mm

·      Greutate produs: 7,2 Kg

·      Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la max. 30 °

Producător: Cybex

Greutate 7,2 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum Solution T i-Fix scaun auto pentru copii Peach Pink Plus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *