Cybex Platinum Cloud Z i-Size scoică auto pentru copii Mountain Blue Plus

1.600,00 lei

Scoica auto pentru copii, Cloud Z i-Size, de la Cybex Platinum face ca orice călătorie să fie o experiență plăcută, într-o poziție ergonomică și confortabilă.

Stoc epuizat

Scoica auto pentru copii, Cloud Z i-Size, de la Cybex Platinum face ca orice călătorie să fie o experiență plăcută, într-o poziție ergonomică și confortabilă. Scoica Cybex Cloud Z i-Size este succesorul conceptului multipremiat, Cloud Q și este acum cu 15% mai ușor. Scoica este echipată cu un Sistem Liniar de Protecție la Impact Lateral optimizat (L.S.P) ce în combinație cu carcasa din material ce absoarbe energia impactului crește în mod semnificativ siguranța copilului în cazul unei coliziuni laterale. Pentru a fi mai ușor atunci când vreți să așezați sau să scoateți copilul în și din scoică, aceasta se poate roti spre portiera mașinii, grație mecanismului inovativ de pe Baza isofix Z.

Sistemul modular Z-Line: Baza isofix Z este baza ce face parte din sistemul modular Z-Line, ce oferă o maximă protecție dar și confort, ușurință în folosire. Mecanismul de rotație unic și inovativ al Bazei Z permite scoicii să fie rotită spre portiera mașinii pentru o introducere și o scoatere mai ușoară a copilului. Baza Z este în mod particular o soluție pe termen lung. Se potrivește pentru scoică și mai apoi pentru scaunul auto și poate fi folosită până la vârsta de 4 ani a copilului.

Poziție ergonomică lie-flat (orizontală): Cloud Z i-Size poate fi ajustată într-o poziție lie-flat (orizontală) atunci când nu sunteți în mașină. Suportul de picioare mai lung și posibilitatea de a ajusta spătarul într-o poziție orizontală au fost dezvoltate de experții în siguranță germani ai Cybex. Aceste caracteristici permit copilului dumneavoastră să stea într-o poziție corectă din punct de vedere ergonomic. În combinație cu cărucioarele Cybex, Cloud Z i-Size se transformă într-un sistem de călătorie practic pentru primele luni, astfel ca bebelușul ce doarme se poate odihni cu o protecție optimă.

Mecanism de rotație: Mecanismul de rotație inovativ al Bazei Z permite rotirea ușoară a Cloud Z i-Size spre portiera mașinii, ușurând introducere și scoaterea copilului în și din mașină.

Sistem Liniar de Protecție la Impact Lateral integrat: Pentru Cloud Z i-Size, Sistemul Liniar de Protecție la Impact Lateral deja testat și cu rezultate bune, a fost îmbunătățit și mai mult. Primele forte de impact ale unui accident sunt reduse de protectorul lateral extins către portieră. Între timp, carcasa exterioară flexibilă reduce forțele de impact cu 25%, îndepartându-le de copilul dumneavoastră.

Capotina XXL pliabilă: O capotină XXL integrată și pliabilă oferă protecție premium împotriva vântului și soarelui având UPF50+

Tetiera ajustabilă pe înălțime: Tetiera ajustabilă pe înălțime are 11 poziții pentru o ajustare pe măsura creșterii copilului. Sistemul de centuri integrat face ajustarea acestora intuitivă și rapidă – aceste elemente de siguranță pot fi ajustate copilului în creștere în câteva secunde.

Insert nou născuți detașabil: Cloud Z i-Size are un insert nou născuți detașabil, ce asigură o poziție aproape dreaptă orizontal a copilului. Acest lucru ajută la reducerea riscului căderii spre înainte a capului copilului atunci când adoarme, ce poate duce la probleme serioase de respirație. Pentru a oferi mai mult spațiu copilului în creștere, insertul nou născuți ar trebui scos atunci când copilul este mai înalt de 60 cm.

Parte din sistem de călătorie: Cloud Z i-Size poate fi atașată oricărui cărucior Cybex, gb și altor cărucioare aparținând altor branduri, cu ajutorul unor adaptori. Astfel scoica devine parte a unui sistem de călătorie atunci când nu sunteți în mașină pentru extra mobilitate, oferind o soluție completă de sistem de călătorie într-un singur design.

Carcasa ce absoarbe energia unui impact: Siguranța este prioritatea de top a oricărui scaun auto, scoica aparținând Cybrx și gb : Structura flexibilă a materialului absoarbe forțele unui impact ghidându-le departe de copil.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la aproximativ 24 luni, maxim 13Kg

Dimensiunea recomandată: 45cm – 87cm

Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 670/440/380mm

Greutate produs: 4.8Kg

Baze compatibile: Base Z, Base Z One

Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la 30 °

Producător: Cybex

Greutate5 kg
Dimensiuni77 × 44 × 60 cm