Cybex Platinum Cloud Z2 i-Size scoică auto pentru copii Soho Grey

1.250,00 lei

Scoica auto pentru copii, Cloud Z2 i-Size, de la Cybex Platinum face ca orice călătorie să fie o experiență plăcută, într-o poziție ergonomică și confortabilă.

Stoc epuizat

Scoica auto pentru copii, Cloud Z2 i-Size, de la Cybex Platinum face ca orice călătorie să fie o experiență plăcută, într-o poziție ergonomică și confortabilă.

Bucurați-vă de flexibilitate și confort complet pentru tine și copilul tău cu noul Cloud Z2 i-Size. Mecanismul inteligent de rotație lasă scaunul să fie orientat lateral pentru intrarea și ieșire fără efort. O nouă funcție de înclinare a scaunului auto permite copilului dvs. să se relaxeze în timpul călătoriei, pentru și mai mult confort pe drum. Cloud Z2 i-Size este, de asemenea, flexibil în afara vehiculului dvs.: scaunul poate fi înclinat într-o poziție complet întinsă, ca parte a unui sistem de călătorie cu un cărucior. Capotina integrată oferă umbră generoasă în interiorul și exteriorul mașinii dvs., în orice poziție de înclinare. Acest scaun auto pentru copii este cu adevărat partenerul perfect pentru fiecare etapă a călătoriei dvs..

Poziție ușoară de îmbarcare: Cybex a fost prima companie care a introdus un mecanism de rotație ce a făcut posibilă întoarcerea scaunelor auto pentru copii pentru o îmbarcare ușoară. Base Z2 include această caracteristică, permițând Cloud Z2 i-Size să se rotească spre ușa mașinii pentru a intra și ieși fără efort pentru copilul dvs.. Atunci când faceți o pauză în călătoria dvs., scaunul poate fi, de asemenea, întors spre interior, cu fața spre părinte, facilitând împărțirea unei gustări sau jucarea unui joc.

Somn confortabil, oriunde ai merge: Cu seria Cloud am dezvoltat o poziție ergonomică întinsă. Pe baza acestei inovații, cel mai nou Cloud Z2 i-Size poate fi plasat și într-o poziție semi-înclinată în timp ce se află în mașină. Această nouă caracteristică permite un confort sporit pentru copil, fără a compromite siguranța pe drum.

Călătorie confortabilă: Cu ajutorul adaptoarelor, Cloud Z2 i-Size poate fi atașat la numeroase buggie-uri sau cărucioare de la CYBEX, gb și alte mărci selectate. Acest lucru permite scaunului auto pentru copii să devină parte dintr-un sistem convenabil de călătorie dincolo de mașină, sporind confortul și mobilitatea.

O bază – Două locuri: Base Z2 este unitatea de bază sigură și flexibilă pentru sistemul modular CYBEX Z2 Line, care oferă protecție și versatilitate maxima. Mecanismul de rotație al bazei Z2 permite ca scaunul auto să fie rotit spre ușa mașinii pentru o intrare și ieșire mai ușoară. Base Z2 este o soluție de lungă durată, deoarece poate fi folosită și cu un CYBEX Sirona Z2 i-Size pentru următoarea grupă de vârstă. Ambele scaune pot fi înclinate în timp ce sunteți în mașină.

Protecție împotriva impactului lateral: Cloud Z2 i-Size dispune de sistemul CYBEX de protecție liniară la impact lateral (L.S.P.) pentru o protecție sporită. Primele forțe de impact ale unui accident sunt reduse de protecția laterală extinsă în fața ușii. Împreună cu carcasa flexibilă a scaunului auto, reduce forțele de impact cu până la 25%, canalizându-le departe de copilul dvs..

Baza Isofix Cybex Base Z2 se achiziționează separat!

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la aproximativ 24 luni, maxim 13Kg

Dimensiunea recomandată: 45cm – 87cm

Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 64.5/44/38cm

Greutate produs: 4.6Kg

Baze compatibile: Base Z2

Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la 30 °

Producător: Cybex

Greutate 4,8 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum Cloud Z2 i-Size scoică auto pentru copii Soho Grey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *