Scoică auto pentru copii Cybex Gold Aton 5 0-13Kg Autumn Gold

750,00 lei

Scoica auto pentru copii Aton 5 0-13Kg, de la Cybex Gold este a cincea generație de succes, fiind companiononul perfect pentru o călătorie în siguranță și confortabilă.

Stoc epuizat

Scoica auto pentru copii Aton 5, 0 – 13 kg, de la Cybex Gold, este a cincea generație de succes, fiind companiononul perfect pentru o călătorie în siguranță și confortabilă.

Scoica auto pentru copii Aton 5 0-13Kg, de la Cybex Gold: Sistemele de siguranță unice, tetiera reglabilă pe înălțime cu ajustarea automată a hamurilor, carcasa realizatădin materiale care absorb energia în caz de impact, împreună cu sistemul L.S.P, sistem eficient dovedit în teste, precum ăi noi facilități în ceea ce privește confortul, cum ar fi imensa copertină de soare XXL, toate acestea contribuie la realizarea unei scoici potrivite pentru utilizarea cu copii prematuri, sau copii de dimensiuni mici. O noua funcție permite așezarea copilului în unghiul ideal și în același timp copiii mici stau cu capul, gâtul și pieptul perfect aliniate. Riscul sufocării din cauza căderii capului spre față este astfel redus în mod semnificativ. Scaunul auto poate fi utilizat cu centura de siguranța sau opțional cu una dintre baze, pentru o instalare rapidă și facilă.

Tetiera ajustabilă pe 8 trepte: Tetiera reglabilă în 8 poziții, cu ghidaj integrat de ajustare a hamurilor, este un alt element de siguranță care face parte din sistemul optimizat linear de protecție în caz de impact lateral. Hamul de siguranță, de forma Y s-a dovedit a fi o soluție confortabilă și sigură, în special pentru bebelușii de dimensiuni mici. Insertul moale atașat tetierei poate fi utilizat de asemenea pentru a regla înalțimea pelvisului copilului.

Sistem Liniar de Protecție la Impact Lateral (L.S.P): Sistem Liniar de Protecție la Impact Lateral (L.S.P. System) oferă protecție suplimentară în cazul unei coliziuni laterale. Sistem Liniar de Protecție la Impact Lateral (L.S.P. System) absoarbe în mod sistematic forța unui impact lateral, printr-o serie liniară de reacții, mulțumită utilizării sistemelor de protecție pentru cap și umeri. În același timp, energia cinetică generată de impact este absorbită într-un stadiu incipient, în timp ce capul este în mod activ îndreptat către o poziție sigură.

Insert nou născut detașabil: Pentru obținerea unei poziții aproape dreaptă orizontal pentru prematuri și bebeluși de dimensiuni mici.

Parte din sistem de călătorie: Compatibilă cu cărucioarele CYBEX, gb, dar și cu alte câteva branduri.

Protecție soare XXL integrata: Protecție soare XXL integrată cu protecție UPF 50+.

Carcasa ce absoarbe energia unui impact: Absoarbe forța unui impact și înconjoară în mod protectiv bebelușul.

Hamuri de siguranță extra largi în formă de Y: Centuri din material soft și protecție pentru zona dintre picioare.

Instalare: în centurile de siguranta ale masinii, cu Baza Aton 2 fara sistem ISOFIX (se achizitioneaza separat)sau cu ISOFIX: Baza Aton 2-Fix (se achizitioneaza separat).

Caracteristici produs

Lungime/lățime/înălțime: 640 mm/430mm/390mm

Greutate: 4,8Kg

Întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașina la 30 °

Bază compatibilă: Aton Base 2-fix, Aton Base 2

Scoica auto Aton 5 este disponibilă pe urmatoarele culori: Granite Black, Navy Blue, Magnolia Pink, Soho Grey, Deep Black, Autumn Gold, River Blue, Classic Beige.

 

 

Greutate 4 kg
Culoare

Autumn Gold

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scoică auto pentru copii Cybex Gold Aton 5 0-13Kg Autumn Gold”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *