Cybex Gold SOLUTION G I-FIX scaun auto pentru copii Lava Grey Plus

1.150,00 lei

Cu scaunul auto Solution G i-Fix, copilul dumneavoastră va experimenta un confort suprem – în timp ce funcțiile de siguranță de top îl mențin în siguranță. Scaunul auto Solution G i-Fix este câștigătorul testului ADAC 5/2023.

În stoc

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4063846425679 Categorii: ,

PÂNĂ DE 7 ORI MAI SIGUR PENTRU ZONA CERVICALĂ: Acest scaun auto este de departe confortabil datorită tetierei sale patentate înclinabile în 3 poziții, care sprijină capul copilului dvs. atunci când adoarme și îl menține de până la 7 ori mai sigur în acest proces. Astfel, se garantează un somn sănătos, cu zona cervicală protejată în zona de siguranță.

POZIȚIA DE DORMIT PERFECTĂ: Solution G i-Fix este primul scaun din categoria celor cu înălțător si cu funcție de înclinare a scaunului cu o singură mână, ceea ce face atât de ușor să găsiți acea poziție perfectă de dormit.

RESPIRABILITATE OPTIMĂ: Sistemul de ventilație a aerului este inovator: plasa 3D a țesăturii Liniei Plus oferă cu până la 6 ori mai multa respirabilitate decât țesăturile normale ale scaunelor auto, asigurând un flux constant de aer ce reduce temperatura scaunului, menținând copilul rece și confortabil.

Potrivirea perfectă pentru fiecare vârstă: O tetieră reglabilă și aripile exterioare care se deschid ușor înseamnă că poți crește înălțimea odată cu copilul tău, ținând la distanță durerile de creștere.

Protecție cu 20% mai mare la impact lateral: Sistemul liniar de protecție la impact lateral Plus (L.S.P.) și carcasa de absorbție a energiei reduc forța unei coliziuni laterale cu mai mult de 20% în comparație cu același scaun auto fără Sistem L.S.P.

Instalare sigură și fără efort: Noul mâner ISOFIX cu formă ergonomică permite o instalare mai rapidă, mai ușoară și mai sigură, pur și simplu faceți clic pe scaunul auto în punctele ISOFIX ale vehiculului dvs..

Accesorii compatibile:

  • Husă de vară
  • Suport pentru pahar

Caracteristici produs:

  • Respectă standardul de siguranță UN R129/03
  • Greutate acceptată: De la aprox. 15 kg pana la 50 kg ;
  • Vârsta: De la aprox. 3 pana la 12 ani
  • Înălțime acceptată: 100 – 150 cm
  • DIMENSIUNI: L 405 mm / W 595 mm / H 590 mm
  • Greutate: 7,45 kg

Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la max. 30 °.

Producător: Cybex

Greutate 7,45 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Gold SOLUTION G I-FIX scaun auto pentru copii Lava Grey Plus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *