Cybex Platinum Anoris T i-Size scaun auto pentru copii Deep Black

3.250,00 lei

Scaunul auto pentru copii Anoris T i-Size, din colecția Platinum, de la Cybex stabilește noi standarde industriale în materie de siguranță.

În stoc

SKU: 4063846033713 Categorii: ,

Scaunul auto pentru copii Anoris T i-Size, din colecția Platinum, de la Cybex stabilește noi standarde industriale în materie de siguranță. Scaunul cu fața spre sensul de mers este primul scaun auto cu airbag pentru întregul corp integrat și oferă aproximativ 50% mai multă protecție decât scaunele auto convenționale orientate spre înainte și este cel puțin la fel de sigur ca scaunele auto orientate spre spate. Cu fața în față, copilul se bucură de o interacțiune mult mai ușoară cu șoferul prin intermediul oglinzii retrovizoare. Anoris T i-Size este simplu de instalat și oferă mai mult confort, mult mai mult spațiu pentru picioare și o intrare ușoară în scaun.

Imaginați-vă un scaun auto ce combină protecția unui airbag revoluționar cu confortul unei călătorii cu fața la sensul de mers. Interacționează cu copilul tău prin intermediul oglinzii retrovizoare știind că CYBEX Anoris T i-Size îl menține în siguranță în scaunul ce crește odată cu el. Acesta este Anoris T i-Size, sigur, inteligent, vizionar.

Tehnologie revoluționară a airbag-ului: Ani de cercetări meticuloase, sute de teste au făcut ca Anoris T sa fie alegerea optimă pentru protecția copilul dvs. Oferă suport într-un mod sigur gâtului, coloanei, întregului corp, activându-se instanța doar atunci când ai nevoie.

Până la aproximativ 50% mai multă protecție: Ascuns în scutul de impact până când este nevoie, tehnologia revoluționară a airbag-ului oferă performanțe de siguranță de neegalat mai repede decât ai clipi. În cazul unui impact frontal airbag-ul se umflă în milisecunde, protejând capul copilului, gâtul și întreg corpul înainte ca forța de coliziune să poată ajunge chiar la ei. În forma de litera C în jurul scutului de impact, conceput pentru a opri mișcarea înainte, reducând presiunea abdominală și menținând copilul în poziție sigură. Aceasta inovație nu doar că atinge nivelurile precedente de sigurață și design mai compact al scutului, dar îi ajută și pe părinți să aleagă confortul călătoriei cu fața spre înainte fără nicio grijă.

Interacțiune directă cu copilul dvs.:  Călătoria cu fața la sensul de mers permite contactul vizual ușor cu copilul dvs. Comunicarea este liberă și neobstrucționată, la o vârstă când fiecare interacțiune este valoroasă pentru dezvoltarea lor. Studiilor arată ca majoritatea părinților întorc scaunele cu fața la sensul de mers, înainte de împlinirea vârstei de 4 ani. Cu Anoris T i-Size puteți face aceasta alegere cu încredere, fără compromisuri.

Confort maxim pentru copilul dvs. în creștere: Deplasarea cu spatele la sensul de mers înseamnă adesea o poziție așezată înghesuită, ceea ce duce la copii nefericiți și călătorii stresante cu mașina. Într-un scaun cu fața la sensul de mers nu există limita de spațiu pentru picioarele copilului dvs. Membrele în creștere au un spațiu amplu pentru a se întinde și a se mișca, pentru un confort nelimitat în fiecare etapă de creștere. Copii călătoresc mai fericiți iar călătoriile lungi sunt mai relaxate. Toate datorită tehnologiei airbag-ului care oferă siguranța cu fața la sensul de mers fără compromisuri.

De la > 15 luni până la aprox. 6 ani: Siguranța ce durează mai mult. Design-ul avansat al carcasei scaunului auto oferă noului Anoris T i-Size un scaun spațios în care copii au spațiu pentru a crește până la aprox. 6 ani, cu aceeași siguranță de neegalat pe tot parcursul călătoriei. Atât scutul de impact dar și tetiera sunt complet ajustabile pentru o potrivire perfectă la orice vârstă. Airbag-ul încorporat protejează o gamă largă de dimensiuni ale corpului, pentru o protecție superioară pe parcursul anilor.

Asigurarea copilului dvs. în câteva secunde: Scutul de impact cu un singur clic este o modalitate rapidă și fiabilă de a vă asigura copilul în siguranță. Un sistem intuitiv de centuri înseamnă că nu vă mai luptați cu centurile de siguranță, pur și simplu strângeți centura pentru a se potrivi copilului dvs. în creștere și sunteți gata de plecare. Studiile arată că scuturile de protecție sunt mai ușor de fixat decât hamurile, iar centura cu un singur clic face ca procesul să fie mai simplu ca niciodată, salvând timp, evitând stresul, făcând fiecare călătorie una mult mai sigură.

Reduce forța de impact cu 20% în eventualitatea unei coliziuni laterale: Accidentele cu impact lateral reprezintă aprox. un sfert din toate accidentele rutiere. De aceea Anoris T i-Size prezintă Sistemul Liniar de Protecție la Impact Lateral reducând forța impacturilor laterale cu până la 20%. Forța este transferată în carcasa absorbibilă dar și în tetiera scaunului auto prin intermediul protectorilor. Protectorii se pliază automat înaintea instalării, fără setări necesare, o grijă în minus atunci când instalați scaunul.

Indicatori LED centrali pentru a verifica dacă scaunul este instalat și copilul dvs. este în siguranță: Un scaun auto va poate proteja copilul doar dacă este instalat corespunzător. Asistentul de siguranță de la bordul Anoris T i-Size va ajuta sa instalați scaunul si poziționați copilul în siguranța de fiecare data. Un ghid vizual central afișează starea sistemului ISOFIX, a piciorului de sprijin, a scutului de imapact dar și al bateriei. Este ușor și rapid pentru a vă poziționa copilul în siguranță, astfel încât să puteți începe călătoria cu încredere.

Confort perfect de somn: Înclinați scaunul astfel încât copilul dvs. să se poată bucura de un somn odihnitor pe parcursul călătoriei. Având trei opțiuni de setare a înclinației, acest lucru facilitează găsirea unei poziții perfect confortabile. Dacă copilul dvs. adoarme stand în picioare, un mâner de reglare ușor de accesat va ajuta să înclinați scaunul fără a-l trezi.

Instalare sigură și fără efort: Sistemul ISOFIX și piciorul de sprijin oferă stabilitate și poziționare optimă pentru scaunul auto, asigurând o conexiune puternică cu vehiculul. Instalarea este lină și intuitivă, asistentul de siguranță la bord oferind o confirmare vizuală rapidă ca ambele sunt configurate corect și ca scaunul este pregătit pentru a proteja.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la 15 luni până la 6 ani

Dimensiunea recomandată: 76cm – 115cm

Greutatea recomandată: 21Kg

Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 440mm/662mm/614mm

Greutate produs: 12Kg

Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la 30 °

Producător: Cybex

Greutate 12 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum Anoris T i-Size scaun auto pentru copii Deep Black”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *