Baghera Stație de benzină pentru mașinuțe ride-on

1.065,00 lei

O experiență autentică de pilotaj, pentru micii aventurieri, încă de la 3 ani!

Stația de benzină de la Baghera, oferă micul dvs. pilot întraga experiență a unei curse adevărate, acesta putând să-și alimenteze mașina și să pornescă în noi aventuri.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 3474230198887 Categorie:

O experiență autentică de pilotaj, pentru micii aventurieri, încă de la 3 ani!

Stația de benzină de la Baghera, oferă micul dvs. pilot întraga experiență a unei curse adevărate, acesta putând să-și alimenteze mașina și să pornescă în noi aventuri. Construcția robustă îi conferă stabilitate infailibilă, iar furtunul său poate fi decuplat și închis pe suport, după cum este necesar.

Stimulează imaginația copilului tău.

Stația de benzinaria Baghera este o jucărie care va aduce un plus de imaginație a copilului tău. Datorită acestei jucării, el va putea să construiască noi și noi povești, bogate în cele mai mici de talii, adevărate maratoane de joacă.

Un accesoriu vintage și decorativ!

Această frumoasă jucărie de la Baghera este fidelă vechilor pompe de benzină. Cu aspectul său vintage, roșu aprins și „ding-ul” manivelei, va pune în mișcare imaginația copilului dumneavoastră. Benzinaria Baghera va încânta deopotrivă tinerii și bătrânii și va aduce un plus de farmec camerei copilului dvs. ca o jucărie decorativă fabuloasă.

Caracteristici produs

Vârsta: 3+ ani
Dimensiuni: 25 x 30 x 85 cm
Greutate: 5 kg

Greutate 5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Baghera Stație de benzină pentru mașinuțe ride-on”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *