-15%

Balansor pentru copii Cybex Gold LEMO Bouncer reglabil Storm Grey

Prețul inițial a fost: 750,00 lei.Prețul curent este: 637,50 lei.

Balansoarul Lemo Gold de la Cybex invită copilul cu tine la masă încă din prima zi.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4058511266855 Categorie:

Balansoarul Lemo Gold de la Cybex invită copilul cu tine la masă încă din prima zi. Acest balansoar inovator 3-în-1 a fost conceput să fie folosit încă de la naștere ca un balansoar de sine stătător, cu sau fără centuri, sau atașat la Scăunele LEMO, ceea ce înseamnă că, părinții pot păstra contactul vizual și pot aduce copilul la masă fără efort. De la 6 luni până la 3 ani, Balansoarul Lemo poate fi folosit fără sistem de centuri și este locul perfect pentru relaxarea și legănarea copiilor. Balansoarul confortabil a fost conceput să oscileze dupămiscarile naturale ale copilului, perfect pentru relaxarea și pregătitul de culcare și distractiv atunci când bebelușul este gata de joacă.

Spătar reglabil: Spătarul reglabil al balansoarului oferă o poziție de dormit și o poziție de hrănire, asigurându-vă că bebelușul stă confortabil în timpul somnului sau treaz.

3 în 1: Cu centuri: de la naștere până la 6 luni/ aproximativ 9 kg; fără centuri: de la 6 luni până la 3 ani/aproximativ 15 kg.

Respirabil: Pentru zilele de vară, detașați copertina de tesătură a balansoarului pentru a descoperi o plasă 3D care va ține răcoare copilului și va continua să susțină poziția ergonomică.

Caracteristici produs

Cu centuri: de la naștere până la 6 luni; aproximativ 9 kg.

Fără centuri: de la 6 luni până la 3 ani; aproximativ 15 kg.

Greutate 3 kg
Culoare

Storm Grey

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Balansor pentru copii Cybex Gold LEMO Bouncer reglabil Storm Grey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *