Lemo Learning Tower Set Pearl Pink

400,00 lei

Setul Lemo Learning Tower de la Cybex Gold se atașează la scaunul Lemo,  ajutându-i pe copiii curioși să exploreze mediul din casă. Se prinde ușor de scaunul Lemo existent – foarte convenabil, nefiind nevoie de un turn de învățare separat.

În stoc

Credit module tbi bank 3.4.0

100.21 Lei x 4 rate

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4063846445219 Categorie:

Libertatea de a explora

Interacțiunea și explorarea timpurie sunt esențiale pentru dezvoltarea fiecărui copil. Setul Lemo Learning Tower de la Cybex Gold se fixează ușor pe scaunul Lemo, permițându-i copilului dvs. să exploreze și să se implice în activități de familie, de la ajutorul la pregătirea cinei la jocuri cu ceilalti membri ai familiei.

Deoarece se conectează la scaunul Lemo existent, nu este nevoie să cumpărați un turn de învățare separat – ceea ce îl face o soluție economică și de economisire a spațiului. Acest set este compact pentru o depozitare simplă atunci când nu este utilizat. Setul Lemo Learning Tower este o modalitate perfectă de a vă ajuta copilul să își dezvolte abilități de limbaj, cognitive și sociale, precum și de a promova o legătură părinte-copil.

Instalare cu o singură mână

Transformați-vă scaunul Lemo într-un turn de învățare cu acest accesoriu ingenios. Setul de turn de învățare Lemo se instalează în câteva secunde, fără a fi nevoie de unelte – două clicuri și ați terminat.

Explorare la înălțime

Setul Turn de învățare Lemo Learning Tower îi încurajează pe copii să se alăture treburilor de zi cu zi și să exploreze mediul lor de acasă. Interacțiunea cu membrii familiei aflați la aceeași înălțime favorizează interacțiunea socială, dezvoltând încrederea, independența și dexteritatea.

Stabilitate optimă

Designul ingenios transferă greutatea în partea inferioară a scaunului Lemo, asigurând stabilitate. Mai sus, un inel de protecție susține spatele copilului dumneavoastră. Covorașele de silicon antiderapante de pe tabla scaunului și de pe suportul pentru picioare adaugă, de asemenea, o aderență suplimentară în timp ce copilul dumneavoastră stă în picioare sau se cațără.

Adaptabilitate în funcție de vârstă

Pe măsură ce copilul dvs. crește, poate crește și Setul Lemo Learning Tower. Oferiți-i o poziție de urcare ușoară și spațiul pentru picioare de care are nevoie prin ajustarea scaunului și a suportului pentru picioare de pe scaunul Lemo. Reglarea se face fără efort, cu o singură mână și fără a fi nevoie de unelte.

Caracteristici:

Interval de vârstă cu scaunul Lemo (disponibil separat): De la 1 an până la 25 kg (aprox. 5 ani).

Greutate produs: 1,2 kg (împreuna cu scaunul Lemo 8,9 kg)

Instrucțiuni de îngrijire: Se curăță cu șervețelul sau o lavetă

Compatibil cu:

Scaun Lemo

Set Lemo 4 în 1

Set Lemo 3 în 1

Producător: Cybex

Greutate 9 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lemo Learning Tower Set Pearl Pink”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *