-10%

Beaba Bib’Expresso Night Blue White Grey

Prețul inițial a fost: 500,00 lei.Prețul curent este: 450,00 lei.

Aparatul pentru pentru pregătit lapte Bib’expresso White Grey, de la Beaba este un real ajutor atunci când aveți un bebeluș.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 3384349126926 Categorie:

Aparatul pentru pentru pregătit lapte Bib’expresso White Grey, de la Beaba este un real ajutor atunci când aveți un bebeluș. Cu acest aparat la îndemână, pentru a pregăti următoarea masă a bebelușului nu este nevoie decât de 30 de secunde, un biberon și o singură mână. Atunci când totul trebuie pregătit super rapid, chiar și în miez de noapte, Bib’expresso White Grey vine în ajutorul dumneavoastră și preia aceasta sarcină cu eleganță, ușurându-vă considerabil viața. Acesta reușește să încălzească sticlele cu lapte deja pregătite și încălzește apa pentru lapte, toate într-un timp record.

Aparatul pentru pregătirea laptelui Bib’expresso,de la Beaba este foarte ușor de manevrat și vă veți descurca cu el chiar și cu copilul în brațe. În recipient puteți turna apa și doar prin apăsarea unui buton o veți încălzi în 30 de secunde la temperatura ideală de 22°C sau 37°C.

Aparatul de încălzit sticlele se poate demonta și muta în altă parte așa că, veți putea încălzii laptele pentru bebeluș oricând.

Aparatul Beaba Bib’expresso se curăță cu apă, detergent de vase, sau praf de curățare Beaba.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la 0 luni

Dimensiune produs: 19 x 19 x 33 cm

Dimensiune ambalaj: 25 x 23 x 24 cm

Greutate: 830g

Material: nu conține BPA

Producător: Beaba

 

 

Greutate 0,9 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Beaba Bib’Expresso Night Blue White Grey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *