Borrn Biberon din silicon 240ml Green

120,00 lei

Biberonul din silicon, de la Borrn, compus din două piese face ca totul să devină mult mai ușor.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 5060616460013 Categorie:

Biberonul din silicon, de la Borrn, compus din două piese face ca totul să devină mult mai ușor. Tehnologia Borrn de modelare LSR produce sticle pentru copii cu suprafața interioară în totalitate din silicon, asigurându-vă că în niciun moment laptele nu atinge plasticul. Designul ultra-larg al gâtului imită experiența alăptării și permite astfel trecerea ușoară de la sân la biberon.

Atingerea haptică și corpul flexibil al biberonului îl ajută pe copil să îl țină cu ușurință și să îl strângă când este nevoie.

Designul este componenta crucială a mărcii Borrn, simplitatea și funcționalitatea făcând din Borrn un brand proeminent și credibil. Calitate fără compromisuri este ceea ce oferă Borrn prin toate produsele sale, care îi deservesc pe cei mai mici dintre utilizatori. Experții Borrn specializați în controlul standardului de calitate, se asigură încontinuu că produsele sunt durabile și fiabile. Designul foarte larg al gâtului permite curățarea ușoară.

Siguranța BPA free, sigur și non-toxic, materialele folosite aplică standard medical, certificate cu standardele ISO și înregistrate de FDA.

Caracteristici produs

Materiale folosite: Capac din PP; tetina din plastic ascuns plus silicon de calitate alimentară; sticla din plastic ascuns plus silicon de calitate alimentară.

Greutate produs: 170g

Capacitate produs: 240ml

Dimensiune produs: 8 x 8 x 17cm

Vârsta recomandată: de la 3 luni, tetină cu flux mediu

Recomandări de îngrijire: Înainte de fiecare utilizare, curățați întotdeauna toate componentele. După utilizare, spălați întotdeauna bine cu apă caldă și săpun și clătiți cu apă curată. Sterilizează cu apă clocotită timp de 5 minute, ținând tetina complet scufundată în apă. Toate componentele sunt potrivite pentru utilizare în sterilizatoarele electrice cu abur și mașinile de spălat vase (doar raftul superior).

Siguranța produselor: BPA free, materialele folosite aplică standardul medical, fiind sigure și non-toxice, certificate cu standardele ISO și înregistrate de FDA.

Sistem anticolici DuoValve ce reduce disconfortul și apatriția colicilor.

Producător: Borrn

 

Greutate 0,17 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Borrn Biberon din silicon 240ml Green”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *