Borrn jucărie dentiție Pește green

65,00 lei

Jucăria de dentiție, în formă de pește, de la Borrn este realizată 100% din silicon alimentar, non-toxic și va stimula dentiția și motricitatea celui mic.

În stoc

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 5060616460198 Categorie:

Jucăria de dentiție, în formă de pește, de la Borrn este realizată 100% din silicon alimentar, non-toxic și va stimula dentiția și motricitatea celui mic. Designul este componenta crucială a mărcii Borrn, simplitatea și funcționalitatea făcând din Borrn un brand proeminent și credibil. Calitate fără compromisuri este ceea ce oferă Borrn prin toate produsele sale, care îi deservesc pe cei mai mici dintre utilizatori. Experții Borrn specializați în controlul standardului de calitate, se asigură încontinuu că produsele sunt durabile și fiabile.

Caracteristici produs

Material: Silicon de calitate alimentară, BPA FREE, certificat EN71.

Model: pește

Recomandări de îngrijire: Îndepărtați toate ambalajele și elementele de fixare înainte de a da jucăria copilului. Înainte de prima utilizare, iar apoi, după fiecare utilizare, spălați și sterilizați întotdeauna. Potrivit pentru sterilizare prin fierbere sau în sterilizatoare sau se poate curăța cu detergent delicat și apă caldă.

Producător: Borrn

Greutate 0,3 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Borrn jucărie dentiție Pește green”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *