Borrn tetină din silicon cu flux lent BPA free Anticolici Orange

45,00 lei

Tetina din silicon, cu flux lent, de la Borrn are un sistem anticolici DuoValve, care reduce disconfortul și durerile de burtică.

În stoc

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 5060616460143 Categorie:

Tetina din silicon, cu flux lent, de la Borrn are un sistem anticolici DuoValve, care reduce disconfortul și durerile de burtică. Designul este componenta crucială a mărcii Borrn, simplitatea și funcționalitatea făcând din Borrn un brand proeminent și credibil. Calitate fără compromisuri este ceea ce oferă Borrn prin toate produsele sale, care îi deservesc pe cei mai mici dintre utilizatori. Experții Borrn specializați în controlul standardului de calitate, se asigură încontinuu că produsele sunt durabile și fiabile. Designul foarte larg al gâtului permite curățarea ușoară.

Caracteristici produs

Material: Silicon de calitate alimentară fabricat în U.K.

Vârsta recomandată: de la naștere

Greutate produs: 37g

Dimensiune produs: 8 x 8 x 6cm

Recomandări de îngrijire: Înainte de fiecare utilizare, curățați întotdeauna toate componentele. După utilizare, spălați întotdeauna bine cu apă caldă și săpun și clătiți cu apă curată. Sterilizează cu apă clocotită timp de 5 minute, ținând tetina complet scufundată în apă. Toate componentele sunt potrivite pentru utilizare în sterilizatoarele electrice cu abur și mașinile de spălat vase (doar raftul superior).

Siguranța produselor: BPA free, materialele folosite aplică standardul medical, fiind sigure și non-toxice, certificate cu standardele ISO și înregistrate de FDA.

Producător: Borrn

Greutate 0,04 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Borrn tetină din silicon cu flux lent BPA free Anticolici Orange”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *