Cadru Babyzen YOYO Connect Negru

1.800,00 lei

Poartă-ți copiii alături și bucură-te alături de ei de cele mai mici descoperiri cu cadrul Babyzen YOYO connect pentru cărucioare duble.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 3701244001699 Categorie:

Faceți cunoștință cu noul cărucior YOYO². La fel de practic ca predecesorul său YOYO, căruciorul YOYO² se adaptează nevoilor tale și se transformă în cel mai ingenios și compact cărucior pentru a-ți face viața mai ușoară.

Simplitate la puterea a doua! Creștem împreună, visăm împreună, vedem lumea împreună. Poartă-ți copiii alături și bucură-te alături de ei de cele mai mici descoperiri.

Ca și căruciorul YOYO2, YOYO connect vă ajută să navigați prin activitățile zilnice, conectați permanent cu copiii dvs. Ușoare și ultra-manevrabile, se potrivesc oriunde și pot urca și coborî chiar și trotuarele. Odată pliat, YOYO connect este conceput pentru a fi conectat la partea din spate a căruciorului YOYO².

Nicio soluție de transport pentru doi copii nu este la fel de compactă când este pliată, ca YOYO² cu conectarea YOYO (52 x 44 x 24 cm). Primul cărucior dublu acceptat ca bagaj de cabină. Același sistem de pliere brevetat ca și YOYO². Conectarea YOYO cântărește la fel ca YOYO².

YOYO connect este compatibil cu scoica, umbrela de soare, suportul pentru pahare, sacul de protecție pentru picioare, rucsacul, husa de ploaie și plasa pentru țânțari.

YOYO connect este disponibil in 5 diferite configurări:

Set dublu cărucior dublu: landou / landou, pachet 6+ / pachet 6 +.

Seturi de cărucioare duble pentru frați: coș / pachet de 6 +, pachet de 6+ / coș, pachet de 6+ / scaun auto.

Caracteristici produs:

44 cm (17,3 in) lățime: vor trece prin orice cadru de ușă. Frânare cu 4 roți. Acces ușor la scaune pentru ambii copii cu securitate optimă. Cărucior dublu certificat pentru copii de până la 22 kg.

Greutate 6 kg
Dimensiuni 52 × 44 × 18 cm
Cadru

Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadru Babyzen YOYO Connect Negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *