Cărucior Cybex Gold Eezy S Twist+ 2 cadru negru și pachet Soho Grey

2.100,00 lei

Noul cărucior Eezy S Twist+2 de la Cybex Gold combină scaunul rotativ la 360˚ cu roțile all-terrain pentru a face față la orice provocare!

Stoc epuizat

Noul cărucior Eezy S Twist+2 de la Cybex Gold combină scaunul rotativ la 360˚ cu roțile all-terrain pentru a face față la orice provocare!

Cărucior agil Eezy S Twist+2, de la Cybex ușurează viața părinților oferind un plus de confort copiilor. Cu o singură mână, scaunul sport și suportul de picioare integrat, pot fi rotite 360°- din orientare către părinte în orientare la sensul de mers și invers. Căruciorul este de asemenea compatibil cu landou Cybex – Cot S – cu scoica și cu Cocoon S : un sistem de călătorie 4-în-1 dându-le părinților multiple opțiuni pentru călătoria ce urmează. Roțile mari și suspensia de pe toate roțile, asigură plimbări line în oraș pe surprafețe diverse de la pietriș la teren nepavat.

Bucurați-vă împreună cu copilul dumneavoastră de o călătorie de vis!

Scaun sport ce se poate roti 360°: Cu o singură mână scaunul sport poate fi rotit 360° simplu și repede împreună cu suportul de picioare integrat, oferind copilului dumneavoastră posibilitatea de a alege poziția orientată spre părinte sau poziția orientată spre sensul de mers.

Sistem de călătorie 4-in-1: Un singur cadru, patru opțiuni de călătorie. În plus față de căruciorul standard, cadrul Eezy S Twist+2 este compatibil cu oricare dintre scoicile noastre premiate, landoul S și Cocoon S.

Pliere cu o singură mână: Cu o singură mână, căruciorul Eezy S Twist+2 poate fi ușor pliat într-o poziție verticală de sine stătătoare, pentru o depozitare convenabilă.

Spătar ce se înclină complet: Aveți nevoie de o singură mână să înclinați complet spătarul până la o poziție orizontală dreaptă având în același timp cealaltă mână liberă pentru a vă ține copilul aproape.

Suport pentru picioare reglabil și mâner din piele neagră (pentru cadru negru): Noile accesorii pentru noul model de cărucior Eezy S Twist+2 aduc și mai mult confort atât pentru părinte cât și pentru copil. făcând din orice plimbare o experiență de neuitat.

Suport pentru băuturi 2 în 1: Pentru a face din orice plimbare o experiență de neuitat.

Dimensiunea ultra compactă: Este mai mult decât convenabilă atunci când vine vorba de călătorit, având cele mai compacte dimensiuni 59 X 45 X 28 cm.

Roți All-Terrain cu suspensii pe fiecare roată: Călătoriți confortabil pe o varietate de suprafețe cu ajutorul suspensiei pe toate cele 4 roți – mobilitate pentru dumneavoastră și somn neîntrerupt pentru copilul dumneavoastră.

Pachetul include cărucior și coș de cumpărături.

Caracteristici produs

Vârsta: de la naștere până la aproximativ 4 ani (22kg)

Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 59 X 45 X 28cm

Greutate: 8.6kg

Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30 grade Celsius.

Producător: Cybex

Greutate8 kg