Cybex Gold cărucior Libelle cadru negru și pachet deep black

1.250,00 lei

Fiind unul dintre cele mai mici cărucioare pliabile din lume, căruciorul Libelle, de la Cybex Gold, se strânge într-un pachet genial, ce ocupă foarte puțin spațiu.

Stoc epuizat

Căruciorul Libelle, de la Cybex Gold – micul geniu al plierii!

Călătorește cu ușurință, alături de căruciorul Libelle, pentru a avea un voiaj lin, lipsit de efort, dar plin de distracție.
Fiind unul dintre cele mai mici cărucioare pliabile din lume, Libelle se strânge într-un pachet genial, ce ocupă foarte puțin spațiu, fiind ușor de depozitat în avioane, trenuri sau mașini. Suficient de ușor pentru a facilita transportul, dar suficient de confortabil pentru a asigura odihna celor mici atunci când sunt pe drum, Libelle este aici pentru a te ajuta să ai parte de călătoria perfectă.

Descoperă cum poate Libelle să te ajute să ai cel mai plăcut voiaj, fie că pornești într-o călătorie de weekend cu mașina, ai de prins trenul spre un city break sau te îmbarci într-un avion spre vacanța visurilor tale.

Ultra compact: Se strânge și se desface în câteva secunde. Căruciorul Libelle e un partener de călătorie ultra-compact, ce încape în portbagajul mașinii, sub banchetele de tren sau în compartimentul pentru bagaje de mână din avion – oriunde vrei să îl așezi.

Ultra ușor: Cântărind doar 5.9 kg, căruciorul Libelle este extrem de ușor de cărat. Chiar și atunci când îl ridici în compartimentul de deasupra capului din avion e ușor ca fulgul.

Înclinari infinite și suport de picioare ajustabil: Ține-ți copilul fericit și confortabil, în deplasare. Când au nevoie de o pauză de la freamătul călătoriei, poți găsi poziția cea mai confortabilă pentru ca ei să tragă un pui de somn odihnitor. Spătarul căruciorului poate fi ajustat cu o singură mână, permițând un confort ajustabil fiecăruia.

Sistem de călătorie, începând de la naștere: Căruciorul compact multifuncțional e compatibil cu multipremiatele scaune de mașină CYBEX, oferindu-ți și mai multă flexibilitate la drum.

Suspensie lină pe roțile din față: Oriunde ați fi în călătorie, suspensia de pe roțile din față menține manevrarea bună și plimbarea liniștită.

Caracteristici produs:

Lungime/lățime/înălțime: 710mm/520mm/1020mm

Lungime pliată/lățime pliată/înălțime pliată: 320mm/200mm/480mm

Greutate: 5,9kg

Husele din tesătură pot fi spălate la mașină la 30 grade.

Greutate 5 kg
Culoare

Deep Black