Cărucior Cybex Gold Melio Carbon cadru negru și pachet deep black

2.750,00 lei

Căruciorul Melio Carbon, de la Cybex Gold, căruciorul pentru orașul mare!

Stoc epuizat

Căruciorul Melio Carbon, de la Cybex Gold, căruciorul pentru orașul mare!

Ultra-ușor, ultra-modern și ultra-comod-cântărind 5.9kg, căruciorul Melio Carbon, de la Cybex Gold, este cel mai ușor cărucior al nostru de până acum, făcut să se adapteze vieții urbane dinamice. Căruciorul poate fi pliat cu o singură mână, iar după pliere stă în picioare măsurând 690x490x290mm, fiind extra convenabil pentru locuri cum ar fi metroul sau localuri aglomerate. Scaunul sport reversibil contribuie la relaxarea copilului în timp ce acesta stă cu fața la părinte sau cu fața la drum, pentru a se bucura de priveliști. Căruciorul Melio Carbon are un insert confortabil ce se poate detașa și o porțiune a spătarului făcută dintr-un mesh pentru a permite aerului să circule.

Ultra-ușor: Cântărind numai 5.9kg, căruciorul Melio Carbon se manevrează minunat și este un vis când vine vorba de purtat și cărat.

Pliere compactă: Dimensiunile compacte ale căruciorului Melio îl fac ușor de manevrat pe străzile aglomerate din orase și ușor de ridicat și de depozitat având un mâner special pentru a fi purtat.

Scaun sport reversibil: Libertatea de a alege. Alegeți-vă set-up-ul preferat pentru copilul dumneavoastră – cu fața la drum sau cu fața la părinte – schimbând foarte ușor poziția scaunului sport.

Capotina XXL Supremă: Protejați copilul de elementele naturii cu ajutorul capotinei XXL cu material cu factor de protecție ultra violete UPF50+. Capotina are doua ferestre făcute din material mesh pentru respirabilitate și circulare a aerului ridicate.

Respirabilitate în spătar și capotină extensibilă: Căruciorul Melio este fabricat din materiale respirabile din mesh de la capotină și până la spătar, ajutând la răcorirea celui mic în zilele toride.

Ajustare cu o singură mână a spătarului până la o poziție Full-Lie-Flat: Aveți nevoie de o singură mână pentru a da pe spate la maxim spătarul făcând din căruciorul Melio Carbon un cărucior ce poate fi folosit de la naștere.

Suspensii pe roțile din spate și amortizoare pe roțile din față: Suspensiile de pe roțile din spate și amortizoarele de pe roțile din față, fac posibilă călătoria confortabilă pe diferite suprafețe, un plus de mobilitate pentru dumneavoastră și somn neîntrerupt pentru copil.

Sistem de călătorie 4-in-1: Un singur cadru, patru opțiuni de călătorie. Pe lângă scaunul sport, căruciorul Melio este compatibil cu scaunele noastre multiplu premiate, landoul Melio și Cocoon S.

Caracteristici produs

Lungime/Lățime/Înățime: 820-910 x 490 x 965-1070 mm. Greutate: 5.9 kg. Greutate acceptată: 15 kg. Întreținere: husele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30°.

Greutate 6 kg
Culoare

Deep Black