Cărucior pentru copii 2-în-1 Bugaboo Fox 3 Black/ Forest Green

5.995,00 lei

Bugaboo Fox 3 – confort maxim pentru orice tip de teren! Bugaboo Fox 3 combină 20 de ani de design inteligent și teste riguroase, pentru a vă oferi cea mai bună și mai ușoară manevrare.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
Babyhub Bugaboo

Bugaboo Fox 3 – confort maxim pentru orice tip de teren! Bugaboo Fox 3 combină 20 de ani de design inteligent și teste riguroase, pentru a vă oferi cea mai bună și mai ușoară manevrare. Oferă un design unic al șasiului și roți mari, rezistente la perforare, astfel încât să îl poți orienta cu ușurință, cu o singură mână, pe orice tip de teren.

Confort din prima zi: Noul design al landoului cu sistem de ventilație oferă un flux de aer optim pentru un confort și mai mare al bebelușului tău. Designul complet ergonomic al căruciorului Bugaboo Fox 3 înseamnă confort maxim pentru copilul tău, susținând în același timp proactiv dezvoltarea lui. Țesăturile premium, moi la atingere, sunt delicate și perfecte pentru pielea micuțului tău.

Suspensie avansată pentru orice teren: Articulația șasiului poziționată central, sistemul avansat de suspensie integrat pe toate cele 4 roți și rezistența mărită a acestora la perforare, asigură o plimbare lină și constantă pe orice tip de teren. Mai mult confort pentru bebeluș, manevrare fără efort pentru tine.

Plimbări confortabile: Ușor de împins cu vârful degetelor, manevrabilitate de neegalat, control perfect al fiecărei curbe, Bugaboo Fox 3 va aduce tot confortul de care aveți nevoie de la un cărucior de dimensiuni mari.
Cu opțiunea de pliere ultra compactă, Bugaboo Fox 3 va fi mereu ușor de depozitat.

Roti de dimensiuni mari: Roțile de dimensiuni mari oferă manevrare ușoară pe teren accidentat sau pe străzile orașului.

Scaun sport la înălțimea mesei: Șezut poziționat la o înălțime optimă (59cm), perfect pentru utilizarea ca și scaun de masă atunci când vă aflați în călătorie.

Poziția pe două roți: Poziția pe două roți face călătorie prin nisip sau zăpadă mai ușoară.

Două modalități de pliere: Pliere simplă, într-o singură piesă sau compactă în două piese.

Roți detașabile: Roțile sunt detașabile printr-un singur click.

Landou pliabil: Landoul pliabil cu buzunar suplimentar si panoul din plasa oferă o mai bună ventilație a aerului.

Șezut reversibil și spătar reclinabil: Șezutul reversibil și spătarul reclinabil în alte două poziții – înclină spătarul sau întoarce șezutul cu o singură mână.

Un sigur cadru, mai multe variante de utilizare: Atât landoul cât și partea sport, se detașează de pe șasiu prin simplă apăsare a butoanelor laterale ce memorează comada (nu este necesară menținerea butonului apăsat).

Manevrabilitate cu o singură mână.

Coș de cumpărături cu buzunare suplimentare: Coșul de cumpărături cu extra buzunare pentru oferă și mai mult spațiu de depozitare.

Mâner reglabil: Mânerul se reglează pe înălțime și are protecții din piele ecologică pentru și mai mult confort.

Sistem de blocare a roților din față.

Frână de picior, cu sistem de blocare și deblocare pe aceeași pedală.

Capotina impermeabilă: Copertina este extensibilă și impermeabilă, fabricată din material textil premium, cu 2 ferestre peek-a-boo asigură protecție UPF 50+ și se atașează cu ușurință atât pe partea sport cât și pe landou.

Centura de siguranță în cinci puncte:  Centura de siguranță în cinci puncte are protecții moi și confortabile pentru umeri.

Ce este nou:  Bugaboo Fox 3 este versiunea nouă și îmbunătățită a fratelui sau Bugaboo Fox 2. Cu Bugaboo Fox 3, menținem ceea ce este mai bun la Bugaboo Fox 2 și adaugăm funcții noi și actualizate. Landoul spațios este dotat cu panou pentru ventilație ce oferă extra confort celui mic. Acest sistem susține reglarea temperaturii naturale a corpului bebelușului și îi stimulează curiozitatea, putând privi spre ceea ce se petrece în jur. Calitatea de înaltă performanță a salteluței landoului induce un somn natural. Stratul din plasă 3D oferă o bună respirabilitate și susține reglarea temperaturii naturale a corpului micuțului indiferent de vreme. Centurile de siguranță cu prindere in 5 puncte sunt fabricate din material moi si confortabile. De asemenea, sistemul rapid de deschidere al centurilor de siguranță îți ușurează accesul la cel mic.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: Potrivit de la naștere până la 4 ani (22kg)

Greutate de bază (șasiu, roți, șezut): 9.9kg

Greutate cărucior cu toate dotările (șasiu, roți, șezut, coș de cumpărături, mâner de transport, capotină): 12.2kg

Dimensiuni cărucior deschis: 105 x 60 x 88-108cm

Dimensiuni cărucior pliat, o piesă: 47 x 60 x 90cm

Dimensiuni șasiu pliat (fără parte sport): 86 x 52 x 34cm

Capacitate coș de cumpărături: 30l / 10kg

Landou – greutate suportată: până la 9kg

Șezut – greutate suportată: până la 22kg

Diametru roți: față – 22cm, spate – 30cm

Recomandări de întreținere: Toate țesăturile pot fi spălate la mașină la 30°C.

Compatibilitate: Compatibil cu scaunele auto: Bugaboo Turtle Air, Chicco, Britax-Römer, Maxi Cosi și Cybex, împreună cu adaptorii potriviți achiziționați separat.

Ce este inclus: șasiu, set textil cărucior, set textil landou, 1 x capotină, husă de ploaie.

Producător: Bugaboo

Greutate 12 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cărucior pentru copii 2-în-1 Bugaboo Fox 3 Black/ Forest Green”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *