Cybex Gold BASE G Black pentru scoica auto Cloud G i-Size și scaunul auto Sirona G i-Size

1.150,00 lei

Datorită mecanismului rotativ și controlului asupra direcției de deplasare, noua Bază G de la Cybex Gold oferă o durată de utilizare îndelungată, încă de la naștere, fiind compatibilă cu scaunele auto Cloud G i-Size și Sirona G i-Size.

În stoc

ComparăAdaugă la favorite

Baza G din gama Cybex Gold, practică și versatilă, este o bază sigură și singura pentru sistemul modular CYBEX G Line. Un mecanism de rotație practic și confortabil permite accesul și debarcarea ușoară pentru copilul dvs., indiferent dacă utilizați Cloud G i-Size sau Sirona G i-Size. Butoanele de eliberare ISOFIX optimizate sunt ușor de utilizat și au indicatori vizuali pentru a confirma dacă baza este configurată corect, făcând instalarea mai intuitivă și mai ușoară.

Caracteristici produs:

·       Respectă standardul de siguranță UN R129/03 i-Size

·       Interval de vârstă: De la naștere până la aproximativ 4 ani (atunci când este asociată cu Cloud G i-Size și Sirona G i-Size).

Funcții:

Cu Baze G, niciodată nu a fost atât de simplu să-ți urci sau să-ți cobori copilul din mașină! Scaunul poate fi rotit spre ușa mașinii și eliberat simultan cu o singură tragere a mânerului de rotație. Baza G este compatibilă atât scaunul auto pentru copii Cloud G i-Size, cât și cu scaunul auto pentru copii Sirona G i-Size, oferind adaptabilitatea și durabilitatea necesare pentru un copil în dezvoltare.

Îmbarcare și debarcare ușoară

Urcarea copilului în mașină tocmai a devenit mult mai ușoară. Baza G vă permite să manevrați scaunul în poziția perfectă. Rotiți Cloud G i-Size sau Sirona G i-Size spre portiera mașinii.

O bază – două scaune

Compatibilitatea atât cu scaunul auto pentru copii Cloud G i-Size, cât și cu scaunul auto pentru copii mici Sirona G i-Size face din Baza G alegerea perfectă pentru părinții care caută flexibilitate și o soluție pe termen lung pentru copiii lor în continuă creștere.

Producător: Cybex

Greutate 7 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Gold BASE G Black pentru scoica auto Cloud G i-Size și scaunul auto Sirona G i-Size”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *