Cybex Lemo inserție confort scaun înalt Sand White

250,00 lei

Inserția textilă pentru un plus de confort, concepută special pentru scaunul înalt Lemo de la Cybex îl va face pe copilul dumneavoastră să fie și mai nerăbdător să savureze minunatele feluri de mâncare gătite cu atâta dragoste.

În stoc

Credit module tbi bank 3.4.0

72.65 Lei x 4 rate

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4063846175086 Categorie:

Scaunul de masă pentru copii, Lemo, de la Cybex este un scaun potrivit tuturor.

Un scaun pentru toată viața, scaunul Lemo de la CYBEX reprezintă o alegere durabilă și crește odată cu copilul. Pur și simplu utilizați atașamentele potrivite pentru vârsta copilului dvs., și scaunul Lemo poate fi folosit de la naștere până la maturitate.

Copil în creștere, nevoi în schimbare, așezare ergonomică: o funcție inteligentă de reglare cu o singură mână, permite alegerea a patru poziții de adâncime și o reglare în trepte a înălțimii scaunului. Sufragerie? Curte? Bucătărie? Roțile diminuează riscul răsturnării scaunului înalt și ajută la transportarea facilă acestuia oriunde în casă.

Cu inserția textilă, pentru un plus de confort, concepută special pentru scaunul înalt Lemo de la Cybex, copilul dumneavoastră va fi și mai nerăbdător să savureze minunatele feluri de mâncare gătite cu atâta dragoste.

Caractertistici produs

Intreținere: Se spală la mașină la temperatura de 30 de grade.

Producător: Cybex

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Lemo inserție confort scaun înalt Sand White”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *