Cybex Platinum Bouncer Wanders Rocker Space Pilot Black

1.700,00 lei

Un bouncer elegant, marca Cybex Platinum, cu o bază din lemn, un scaun moale și ham și un design magic de la Marcel Wanders.

În stoc

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4251158228044 Categorii: ,

Un bouncer elegant, marca Cybex Platinum, cu o bază din lemn, un scaun moale și ham și un design magic de la Marcel Wanders.

În fruntea acestei colecții captivante se află designerul de produse și interioare, celebru la nivel internațional, proprietarul Moooi și rebelul industriei Marcel Wanders. Acest bouncer  creat de Marcel Wanders vă invită să vă bucurați de momente de fericire când vă culcați copilul în această reinterpretare contemporană a rockerului clasic.

Scaunul, cu o bază din lemn masiv și o carcasă sculptată, se potrivește în orice casă elegantă. Șezutul său devine fundamentul pentru odihnă, iar cadrul său oferă o balansare super lină, fără nici un efort. Un scaun confortabil ce îl va ajuta pe copilul tău să ajungă în țara viselor, în timp ce un ham moale îl leagănă confortabil în timpul somnului.

Caracteristici produs

Dimensiune produs: Lungime/lățime/ înălțime (de la podea până la partea superioară a spătarului) : 570mm / 430 – 500mm /390mm

Producător: Cybex Platinum

 

Greutate 5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum Bouncer Wanders Rocker Space Pilot Black”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *