Cybex Platinum Protecție de iarnă pentru picioare Nautical Blue

1.200,00 lei

Faceți cunoștință cu protecția de iarnă pentru picioare Cybex Platinum, un adevărat must-have pentru zilele reci, care vine cu o umplutură reală din amestec de puf și pene pentru a rezista la temperaturi de până la -20˚C.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4063846074815 Categorie:

Ce-ar fi dacă micuțul tău ar putea experimenta magia iernii în timp ce este confortabil cuibărit la căldurică? Faceți cunoștință cu protecția de iarnă pentru picioare Cybex Platinum, un adevărat must-have pentru zilele reci, care vine cu o umplutură reală din amestec de puf și pene pentru a rezista la temperaturi de până la -20˚C.

Țesăturile elegante de performanță au un aspect elegant, protejând în același timp împotriva apei și murdăriei, menținându-vă copilul în siguranță în timp ce se bucură de minunea unei zile geroase. Protecția de iarnă Cybex Platinum are un rating de căldură TOG 6 extrem de confortabil.

Umplutură cu puf certificat RDS: Oferă-i copilului tău confortul și căldura umpluturii din puf – din surse etice, având în vedere bunăstarea animalelor.

TOG 6 Evaluare de căldură: Îți menține copilul cald la temperaturi de până la -20˚C, atunci când este combinat cu îmbrăcăminte adecvată.

Material Shell rezistent la apă: Material Shell rezistent la apa În zilele umede, materialul rezistent la apă ajută la protejarea împotriva stropilor de apă și a ploii ușoare

Fermoar rezistent la apă: O clapă rezistentă la apă se închide peste fermoar pentru a-l proteja de vremea rece sau umedă.

Căptușeală de protecție anti-murdărie: Căptușeală de protecție anti-murdărie Un apărător de noroi din material textil interioară împiedică pantofii micuțului să împrăștie murdăria în interiorul căciulii. Doar deschideți capătul căciulii pentru a păstra cizmele murdare în siguranță afară.

Deschidere reglabilă: Butoanele cu apăsare permit lărgirea deschiderii cănășoarei, asigurându-vă că fața bebelușului dumneavoastră nu este obstrucționată.

Buzunar frontal: Buzunarul frontal servește un loc convenabil pentru depozitarea obiectelor mici.

Conducte reflectorizante: O caracteristică de design elegant care vă ajută să vă evidențiați și să rămâneți văzut atunci când zilele devin mai întunecate.

Caracteristici produs

Vârsta: de la 6 luni

Evaluare de căldură TOG 6

Material: Umplutură cu puf certificat RDS

Țesătură înveliș rezistentă la apă Căptușeală din lână

Căptușeală de protecție anti-murdărie

Bandă reflectorizantă

Deschidere reglabilă

Capac cu fermoar

Buzunar frontal

Recomandări de întreținere: Spălare la mașină la 30 °C cu ciclu delicat.

Compatibilitate: compatibilă cu cărucioarele Cyber Platinum New Generation Priam, Mios, e-Priam.

Producător: Cybex

Greutate 1,1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum Protecție de iarnă pentru picioare Nautical Blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *